Počas noci vykradli v Žiline zamknuté auto bez poškodenia dverí a okien, spôsobená škoda je 4000€


Foto: Počas noci vykradli v Žiline zamknuté auto bez poškodenia dverí a okien, spôsobená škoda je 4000€ Foto: ilustračné

Počas uplynulej noci, zo soboty na nedeľu 25. júna 2017 došlo k vykradnutiu osobného auta, ktoré bolo zaparkované na Ulici republiky v Žiline. Ku krádeži vecí z auta došlo podľa majiteľa v čase medzi 02:00 - 05:00 hod. Ako sme už informovali aj v minulosti, páchatelia si vyberajú tento čas práve preto, že ľudia vtedy najtvrdšie spia.

Vozidlo bolo zaparkované len kúsok od námestia A. Hlinku

„Celú noc sme z postele počuli ľudí z ulice, ako sa rozprávajú na lavičkách. Keďže bola sobota, nebolo to nič nezvyčajné. Chceme však poprosiť ľudí, či náhodou niekto niečo nevidel alebo nepočul,“ napísal majiteľ auta.


Odhadovaná škoda, ktorú neznámy páchateľ spôsobil, je predbežne 4000€. V aute sa nachádzali rôzne doklady, občiansky a vodičský preukaz, platobné karty, kľúče, pošta aj tiež počítač značky MacBook Air. Všetky veci boli z auta odcudzené bez poškodenia zámkov, dverí a okien.

„Budeme naozaj vďační za akúkoľvek informáciu, ktorá povedie k dolapeniu páchateľa,“ dodáva majiteľ. Taktiež, ak by ste našli niekde odhodené doklady, kľúče od áut či poštu, dajte nám vedieť a my kontaktujeme majiteľa vykradnutého auta.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu