Piatkový večer sa v žilinskej predajni ALTERIA MOTOR niesol v znamení Kodo Genius Party


Foto: Piatkový večer sa v žilinskej predajni ALTERIA MOTOR niesol v znamení Kodo Genius Party
Galéria: 13 fotiek
Foto: Martin Hodoň

Piatok 16. júna podvečer sa v Čechách aj na Slovensku niesol v znamení novej generácie modelu Mazda CX-5. Približne po roku sa vo viac ako troch desiatkach obchodných zastúpení značky Mazda, opäť uskutočnila tradičná Kodo Party. My sme pri tejto príležitosti s radosťou prijali pozvanie Žilinskej spoločnosti ALTERIA MOTOR s.r.o., a osobne sa zúčastnili tohto zaujímavého podujatia.

Kým sa minulý rok niesol v znamení legendárneho modelu Mazda MX-5, tento ročník patril aktuálnej novinke, teda druhej generácii SUV Mazda CX-5. Práve tento model bol pri počiatku vstupu do novej éry Hirošimskej automobilky. Model Mazda CX-5 dostal v roku 2012, ako prvý, atraktívny dizajn Kodo, ako aj špičkový balík inovatívnych technológii s názvom Skyactiv. V súčasnosti využíva spomenuté atribúty už kompletné modelové portfólio tejto automobilky.

Mimochodom, práve atraktívny dizajn Kodo, či špičkové technológie Skyactiv, možno označiť za symbol úspechu značky Mazda. Ten koniec koncov najlepšie odzrkadľuje i neustále narastajúci záujem zo strany samotných zákazníkov o nové modely s logom Mazda.  

Mazda je inými slovami jedna veľká rodina. A práve v tomto duchu sa niesla i tohtoročná Kodo Genius Party. Prostredníctvom telemostu boli navzájom prepojené všetky zastúpenia značky Mazda na Slovensku a v Čechách. Večerom nás z Pražskej centrály sprevádzala moderátorská dvojica známych hercov, Martin Dejdar a Michal Kubovčík. Napätie a atraktivitu živého prenosu podčiarkoval 3-kolový súťažný kvíz. V ňom všetci zúčastnení hostia súťažili ako jeden tím práve pod hlavičkou konkrétneho dílera, v našom prípade ALTERIA MOTOR Žilina. Vtipne zamerané otázky sa dotýkali nielen automobilov značky Mazda, ale aj tradičnej japonskej kultúry či všeobecných zaujímavosti. 


Aj keď náš tím ALTERIA MOTOR Žilina v kvíze nakoniec nezvíťazil, neovplyvnilo to príjemnú atmosféru piatkového večera. Okrem krásneho modelu Mazda CX-5 v tradičnej červenej metalickej farbe Soul Red, čakal na hostí aj atraktívny program v podobe živého hudobného doprovodu. Dokonalú „japonskú“ atmosféru dotváral tiež kulinársky kútik s tradičnými japonskými pochúťkami na čele so sushi. 

A aká je nová Mazda CX-5? 

Tú si dopodrobna predstavíme už čoskoro v tradičnej podobe nášho redakčného testu.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu