AKTUÁLNE: Na sídlisku Hliny došlo k požiaru osobného auta, plamene šľahajú do veľkej výšky


Foto: AKTUÁLNE: Na sídlisku Hliny došlo k požiaru osobného auta, plamene šľahajú do veľkej výšky
Galéria: 5 fotiek

Čitatelia nás informovali krátko po polnoci, v čase 00:30 hod. o požiari osobného automobilu, ku ktorému došlo na sídlisku Hliny. Na ulici Hlinská zachvátili plamene odparkované osobné auto. Udalosť potvrdilo aj Krajské operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Žiline, ktoré na miesto okamžite vyslalo hasičskú jednotku na jednom vozidle.

Na miesto bola privolaná aj polícia. Obyvatelia sídliska počuli 3 silné rany, podobné výbuchom. Čitateľ Ján nám zaslal prvé video, ktoré zachytil z okna bytu neďalekej bytovky.

Aktualizácia 02:30 hod.

Požiar zachvátil osobné vozidlo značky škoda Fabia, ktoré bolo zaparkované na parkovisku pri Juniore. Tesne pred udalosťou, sa mali podľa svedkov, okolo auta pohybovať neznáme osoby. Pravdepodobne išlo o úmyselné podpálenie, no túto skutočnosť musí potvrdiť až polícia, ktorá vo veci vedie vyšetrovanie a momentálne na mieste zaisťuje všetky stopy.


Výbuchy, ktoré počuli obyvatelia sídliska, spôsobili pravdepodobne praskajúce pneumatiky. Plamene šľahali do výšky niekoľkých metrov, pričom záblesky ohňa osvetľovali okná a zobudili veľkú časť ľudí v okolitých bytovkách. Tí zvedavo sledovali zásah polície a hasičov.

Výška spôsobenej škody zatiaľ nie je známa.






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu