Dnešný koncert ELÁN-u v Martine zrušili z technických dôvodov, presúva sa na september


Foto: Dnešný koncert ELÁN-u v Martine zrušili z technických dôvodov, presúva sa na september Foto: Facebook ELÁN Open Air Martin

Dnes sa mal v susednom Martine odohrať vypredaný koncert skupiny ELÁN v rámci turné k 30. výročiu albumu Hodina slovenčiny. Ako pred niekoľkými minútami ohlásili organizátori, koncert sa z dnešného dátumu presúva na september, dôvodom sú technické problémy.

„Z technicko bezpečnostného dovodu sa koncert v Martine presúva na 23.9.2017. Veľmi sa ospravedlňujeme všetkým našim fanúšikom, ktorí chceli navštíviť dnešný absolútne vypredaný koncert skupiny Elán v Martine,“ uviedli aktuálnu informáciu organizátori koncertu v udalosti na Facebooku.

Podľa našich informácií dali organizátori prednosť bezpečnosti účastníkov a v tomto počasí nechceli riskovať prípadný problém so statikou pódia, ktoré sa nachádza v martinskom amfiteátri. Fanúšikovia nemusia svoje zakúpené lístky meniť, platiť budú na septembrový dátum.

„Chyba nie je na strane promotéra ako aj hudobnej skupiny Elán - je to vyššia moc, ktorú nemožeme ovplyvniť. Vzhľadom na to, že nám v prvom rade ide hlavne o zdravie a bezpečnosť Vás všetkých, sme nútení termín koncertu preložiť na iný termín. Vstupenky vymienať nemusíte, všetky Vami zakúpené vstupenky na koncert v Martine sú platné pre náhradný termín 23.9.2017,“ spresnili organizátori.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu