V súťaži Bloger roka 2017 bodujú aj žilinskí blogeri, verejné hlasovanie končí už zajtra


Foto: V súťaži Bloger roka 2017 bodujú aj žilinskí blogeri, verejné hlasovanie končí už zajtra

V treťom ročníku súťaže BLOGER ROKA majú zastúpenie aj blogy, ktoré píšu ľudia zo Žiliny a okolia. Keďže súťaž, presnejšie jej semifinálová časť s možnosťou nominovania blogov a hlasovania verejnosti, končí už zajtrajším dňom, prinášame niekoľko zaujímavých tipov na blogerov, ktorí majú vo svojich kategóriach šancu na pekné umiestnenie. Pod každým blogom s krátkym popiskom sa nachádza aj link, na ktorom môžete hlasovať.

Zdravý životný štýl

Kategórii zatiaľ dominuje na prvom mieste žilinská dvojica Patris a Stanley, ktorých však mnohí poznáme pod skratkou “we lift together”. Ich blog zachytáva spoločný život, spoločné cvičenie a takisto tipy na zdravé stravovanie.



Cvičenie bez partnera si nedokážeme predstaviť, pretože nie je to len o cvičení, ale aj o vzájomnej podpore, spoločných cieľov a samozrejme aj o prekonávaní spoločných prekážok. Snažíme sa ukázať, že zdravá strava nemusí byť nudná a do každej našej fotky či receptu vkladáme naše srdce,“ uviedli we lift together v nominácii.

https://blogerroka.sk/2017/we-lift-together/

IT, inovácie a biznis

V tejto nabitej kategórii sa uchádza o hlasy aj žilinčan Andy Synák, ktorý s blogom Endy.sk prináša čitateľom informácie o fotografii, grafike a dizajne či novinkách v IT oblasti. Andy bloguje už od roku 2010 a za ten čas si vďaka svojim radám získal stovky pravidelných čitateľov.

Zaujímavosťou je, že fotografie Andyho Synáka môžete občas vidieť aj na našom portáli a Facebooku, venuje sa totiž aj fotografovaniu okolia Žiliny a krás, ktoré tu máme.

https://blogerroka.sk/2017/endy/

Móda

Blog šikovnej a talentovanej Lindy, ktorá je pôvodom zo Žiliny, netreba bližšie predstavovať. Pod umeleckým menom LAPKINN získala prvenstvo v tejto súťaži v roku 2014, kedy zvíťazila v konkurencii 84 nominovaných blogov.

S blogom jej pomáha jej priateľ a budúci manžel Dominik, ktorý sa venuje aj fotografovaniu eventov či svadieb a stužkových. Na Facebooku má Linda so svojim blogom viac ako 5600 fanúšikov.

https://blogerroka.sk/2017/lapkinn/

Cestovanie

V tejto kategórii sa v hlasovaní nachádza vysoko Žilinčanka Blanka Ulaherová, ktorá chopila cestovateľský blog inak ako väčšina konkurenčných blogerov. Na svojej stránke totiž pravidelne prináša zážitky z ciest, ktoré majú spoločné jedno - sú ekonomicky maximálne efektívne.

Cestovateľské výlety zo Žiliny do celého sveta s nákladmi väčšinou okolo 100 eur si získali stovky čitateľov, predminulé leto zaujal blog o tom, ako sa dá zo Žiliny dostať k moru za 36,28 eur.

https://blogerroka.sk/2017/blanka-ulaherova/

Gastronómia

Blog Forkassion je o zážitku z gastronómie, ktorým čitateľov sprevádza Žilinčanka Lucia Randová. „Pred niekoľkými rokmi podľahla talianskej gastronómií a vďaka šéfkuchárovi Foglienimu z Lombardie začala objavovať nové chute a inšpiráciu vo svete. Dočítate sa nie len o chuti z ciest, ale aj o úspešných podnikoch doma i vo svete,“ uvádza v nominácii Forkassion.

Autorku blogu môžu Žilinčania poznať aj ako spoluorganizátorku Bubble Day v Žiline, ktorý sa pravidelne odohráva vo viacerých mestách po celom svete a kladie si za cieľ darovať v jeden deň radosť, nadšenie a úsmev.



https://blogerroka.sk/2017/forkassion/


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu