Veľká jarná cyklojazda sa v Žiline uskutoční 22.apríla 2017, tento krát bude hudobná


Foto: Veľká jarná cyklojazda sa v Žiline uskutoční 22.apríla 2017, tento krát bude hudobná

Tradičná jarná cyklojazda sa tentokrát v Žiline uskutoční s podtitulom hudobná! Konať sa bude 22.apríla 2017 o 17:00 hod. Detaily jazdy ako aj trasa budú zverejnené v udalosti na Facebooku.

Príďte na tradičné stretnutie podporovateľov cyklodopravy v meste. Spoločenská udalosť, demonštrácia, stretnutie priateľov či rodiny, tým všetkým sa za posledné roky stala cyklojazda.

Organizátori každoročne poukazujú na hlavný zmysel cyklojazdy, ktorým je upozorniť kompetentných, aby sa koncepčne starali o rozvoj infraštruktúry pre mestskú cyklistiku. Cieľom je, aby sa ľudia nebáli jazdiť po meste vedľa áut. Počas cyklojazdy tento strach mať nemusia, pretože v rámci akcie ide o bezpečný prejazd cyklistov mestom.

Témou tohtoročnej jarnej cyklojazdy je hudba, preto nenechajte doma chrastítka, hudobné prehrávače, rádiá a iné pomôcky, ktorá vám jazdu spríjemnia.

Na čele cyklojazdy pôjde hudobný bicykel, ktorý celú jazdu ozvučí a na jej konci bude čakať ešte jedno hudobné prekvapenie. Veľká jarná cyklojazda je súčasťou MestoInak_Festival verejných priestorov v Žiline.

Udalosť na Facebooku

https://www.facebook.com/events/884871468322008/

Miesto: -
Dátum: 22.04.2017 - 17:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu