Film s názvom Zimné Krásy Malej Fatry z Terchovej vyjde už čoskoro, pozrite si ukážku


Foto: Film s názvom Zimné Krásy Malej Fatry z Terchovej vyjde už čoskoro, pozrite si ukážku

Jozef Dovičin je človek, ktorý sa venuje dokumentovaniu Slovenska v každom ročnom období. Ako sám uvádza, fotenie miluje a najradšej pracuje na zhotovovaní snímok nočnej krajiny, východov a západov slnka či búrok. Okrem iného je tiež autorom pripravovaného filmu s názvom Zimné Krásy Malej Fatry z Terchovej. „Chcem aby ľudia, ktorí nemajú možnosť v zimnom období vidieť tu krásu, ktorá tam je, ju videli aspoň z pohodlia gauča,“ píše autor filmu. 

Jozef spojil všetky svoje úžasné zábery do jedného filmu. Ten síce už vyšiel a premietal sa na rôznych horských festivaloch v Čechách, no teraz prichádza jeho nová a lepšia verzia, ktorú doplnil o ďalšie fantastické zábery. Film bude dokončený do leta 2017 a ako Jozef Dovičin prezradil, ak bude úspešný, čomu sám verí, tak určite začne pracovať na ďalšom.

Mliečna dráha nad Tatrami, krásny východ slnka nad Liptovskou Marou, inverzia 50 metrov pod vrcholom spojená s krásnym západom slnka, zaľadnené Jánošíkove diery, ohňostroj v Terchovej, toto všetko a oveľa viac uvidíte v 20 minútach plných zimného dobrodružstva pri zdolávaní kráľa Malej Fatry V. Rozsutca.


Projekt je tesne pred dokončením, podporiť ho môžete aj vy

Autor filmu sa snaží získať financie, aby mohol projekt dokončiť. Financie plánuje použiť na zaplatenie zvukového štúdia, herca a hudby. Do výdavkov zahrnul aj cestovanie, keďže býva až 100 kilometrov od Terchovej. Projekt môžete podporiť na nasledujúcej adrese:

https://www.startlab.sk/projekty/162-zimne-krasy-malej-fatry-z-terchovej/

Na záver pripájame ukážku z pripravovaného filmu




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu