Vlci potvrdili formu a na domácom ľade zdolali Liptovský Mikuláš 4:2


Foto: Vlci potvrdili formu a na domácom ľade zdolali Liptovský Mikuláš 4:2 Foto: ilustračné - facebook MsHK Žilina

V dnešnom 37. kole najvyššej hokejovej Tipsport Ligy privítali žltozelení na domácom ľade hokejistov Liptovského Mikuláša. Po úvodnej tretine, ktorá skončila 1:1, rozhodli Žilinčania zápas troma gólmi v druhom dejstve. Nakoniec porazili MHK 32 Liptovský Mikuláš hladko 4:2 a po piatkovej porážke lídra tabuľky z Banskej Bystrice si tak udržali náskok na štvrtej priečke tabuľky.

Strelecky sa navyše presadila aj nová posila v útoku Radim Hruška, ktorý si strelecký účet otvoril v 24. minúte počas presilovky. Spolu 909 divákov tak videlo atraktívny duel, čím žilinskí hokejisti len potvrdili aktuálnu skvelú formu.


MsHK Žilina - 4:2 (1:1, 3:0, 0:1) - MHK 32 Liptovský Mikuláš

Góly a asistencie: 18. Rogoň (Gmitter), 24. Hruška (Juraško, Hovorka), 35. Stupka (Hovorka), 38. Hovorka (Handlovský, Ondruš) – 20. Šiška (Stümpel), 48. Sukeľ Jakub
 
Zostava MsHK Žilina

Tomek (Mikoláš) – Brejčák, Juraško, Gutwald, Rehák, Drábek, Macejko, Prokop, Mendrej – Handlovský, Hruška, Hovorka (C) – Jurík, Húževka, Švihálek – Matis, Novotný, Stupka – Rogoň, Ondruš, Gmitter

Vlci nadchádzajúci týždeň cestujú do Košíc a Nových Zámkov, doma sa predstavia už v nedeľu 15. januára proti Dukle Trenčín.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu