Žilinská značka Justin Paukin mení spôsob nakupovania oblekov


Foto: Žilinská značka Justin Paukin mení spôsob nakupovania oblekov

Výber obleku spôsobuje mnohým pánom vrásky na čele, keďže parametrov, podľa ktorých nájsť ten pravý, je množstvo. Bude mi sedieť veľkosť a strih? Pôjde o kvalitnú látku a výhodnú kúpu? Bude tento typ pasovať pre danú príležitosť? Kde nájdem dobrý výber a poradenstvo? Odpovede na tieto otázky rieši mladá značka Justin Paukin zo Žiliny, korá robí z nakupovania obleku príjemný zážitok.

„Od samého začiatku značky Justin Paukin sme vedeli, že chceme robiť veci inak ako tradičné značky pánskych oblekov - snažíme sa o maximalizácia úžitku a minimalizáciu ceny. Sústredíme sa na to, čo zákazník skutočne potrebuje. Namieste toho, aby cestoval za produktom do predajne v obchodnom centre, produkt príde za ním k nemu domov. V pokoji a pohodlí si ho tak môže vyskúšať,“ uvádza Dávid Paučin, ktorý za značkou stojí.

Vašu veľkosť určia s vysokou presnosťou podľa 8 parametrov

Nájsť oblek, o ktorom si poviete, že vám sadne “ako uliaty”, je pri dnešnej širokej ponuke strihov a veľkostí poriadne tvrdý oriešok. Aj na tento zdanlivo neprekonateľný problém prinášajú v Justin Paukin riešenie. Tým je na mieru vyrobená nastaviteľná figurína, na ktorej sa dá meniť až 8 veľkostných parametrov. Vďaka službe “Aká je moja veľkosť?” môžete ušetriť starosti spojené s hľadaním vhodného strihu a veľkosti.



„Orientovať sa podľa veľkostných tabuliek nie je jednoduché, navyše každý typ obleku ma svoj špecifický strih a pri obleku rozhoduje každý jeden centimeter. Vyplnenie formulára na našej stránke zaberie 10 až 15 minút, no vo finále ušetrí oveľa viac času a možné komplikácie spojené s výmenou či vátením tovaru. Na základe poskytnutých údajov o parametroch vašej postavy vyberieme s 95% pravdepodobnosťou tú správnu veľkosť pre Vás. Pomocu figuríny vytvoríme verný obraz Vašej postavy a na nej vyskúšame vami vybraný model,“ spresňuje Paučin princíp toho, ako vedia spoľahlivo určiť veľkosť zákazníka bez nutnosti osobnej návštevy. 

Spokojní zákazníci si pochvaľujú aj to, že značka ponúka skutočné Slim Fit obleky, ktoré sadnú na telo. „Naše obleky by sme mohli definovať v podstate ako Skinny, čím sledujeme stále narastajúci trend a popularitu tohto strihu. Tajomstvo elegancie pri oblekoch je často ukryté práve v nosení takéhoto obleku priamo na telo, keďže zvýrazní atraktivitu pánskej postavy,“ dodáva majiteľ progresívnej módnej značky.  

Služba Comfort predstavuje maximálne pohodlie, v Žiline je zatiaľ bezplatná


Práve preto, že na výber obleku potrebuje každý maximálny kľud a rozvahu, vznikla služba Comfort. V rámci nej si vyberiete vyberiete niekoľko modelov, ktoré chcete vyskúšať, a tie za vami prídu domov. Veľkosť už v Justin Paukin poznajú, vďaka vyššie popísanému postupu zmerania postavy a napasovania na figuríne. Na vás je už len obleky postupne vyskúšať, a vybrať si ten najlepší - v prostredí, kde sa cítite najlepšie a s dostatkom času.



Predĺženie rukávov či úprava v páse nie je problém


“Chceme ľudom v Žiline ukázať, že aj oblek môže byť kvalitný a z funkčného materiálu. Mnoho ľudí má na obleky nie najlepšie spomienky, pretože lacnejšie modely z menej kvalitných materiálov neprinášajú tak pohodlný pocit z ich nosenia. U nás sme skĺbili vysokú kvalitu, ktorú však ponúkame za stále prijateľnú cenu. Obleky sú navyše upraviteľné, dajú sa nielen zúžiť, ale aj rozšíriť v páse. Dokonca je možné predĺžiť rukávy, čo ocenia najmä vysokí a štíhli muži,”
uzatvára Dávid Paučin s tým, že služba Comfort je zatiaľ v rámci Žiliny zadarmo.

Sezóna stužkových slávností, plesov a iných príležitostí práve začala, preto si doprajte ich prežitie v kvalitných oblekoch.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok