Cigánski diabli okorenili svojim vystúpením Grand opening reštaurácie HU:MAN


Foto: Cigánski diabli okorenili svojim vystúpením Grand opening reštaurácie HU:MAN
Galéria: 8 fotiek
Foto: Andrej Mores

Na pomyselnej gastronomickej mape Žiliny pribudla začiatkom júna na Vodnom diele Žilina v areáli eXtreme park reštaurácia HU:MAN, ktorá je ako stvorená pre ľudí, ktorí si dokážu vychutnať pôžitok z gastronomických špecialít. Po prvých mesiacoch fungovania sa podarilo reštaurácii HU:MAN zastabilizovať staff, zdokonaliť kuchyňu a úspešne preplávať cez náročné skúšky a prekážky, ktoré sa počas prvých mesiacov objavili.

Z tohto dôvodu sa až prvý novembrový štvrtok vedenie reštaurácie rozhodlo uctiť si obchodných partnerov a sympatizantov reštaurácie HU:MAN „Grand Openingom“. V slávnostnom  príhovore jeden z majiteľov reštaurácie Patrik Kurimský okrem poďakovania za podporu, hosťom poodhalil aj samotnú náročnosť spustenia prevádzky:

„Chápeme, že prevádzka reštaurácie je nikdy nekončiaci proces a vždy bude čo vylepšovať. Veríme však, že tento beh na dlhú trať zvládneme predovšetkým k Vašej spokojnosti a reštaurácia HU:MAN si zaslúži Vašu dlhodobú priazeň. Sľubujeme Vám, že  odmenou za Vašu dôveru budú kvalitné služby na ktorých staviame a vždy naozaj čerstvé suroviny spracované naším tímom profesionálnych kuchárov pod pevným vedením šéfkuchára p. Herka“.

Hostia si okrem skvelých špecialít pripravených majstrami kuchármi mohli na slávnostnom otvorení  reštaurácie HU:MAN vychutnať temperamentné vystúpenie Cigánskych diablov, ktoré dodalo príjemnej atmosfére to správne korenie. Večer obohatil ďalší pestrý program, ako aj krásne divy z tanečnej skupiny VIVAS DANCE GROUP, ktoré svojim tanečným vystúpením a kostýmami potešili oko každého diváka. Poďakovanie patrí aj všetkým ostatným účinkujúcim a organizátorom.

Reštaurácii HU:MAN držíme palce pri jej ďalšom fungovaní a veríme, že ambícia - získať si status kvalitného gastronomického podniku od svojich klientov je na správnej ceste.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok