Žilinčanka organizuje už 5. ročník vianočnej zbierky pre deti v krízovom centre, podporiť môže každý


Foto: Žilinčanka organizuje už 5. ročník vianočnej zbierky pre deti v krízovom centre, podporiť môže každý
Galéria: 3 fotky

Mladá Žilinčanka začala so zbierkou pre deti v detskom krízovom centre Lúč v Žiline pred piatimi rokmi. Bolo to približne vtedy, keď sa jej narodila dcéra. Ocitla sa totiž v neľahkej situácii a zostala s ňou sama. Práve preto sa vie vcítiť do situácie týchto detí a má potrebu im pomáhať.

„Mala som potrebu pomôcť ľuďom v podobnej situácii. Niektorí sú samozrejme v oveľa horšej, a možno nemali toľko síl, aby sa s tým vysporiadali,” uvádza Tina.

Zbierka je každý rok nefinančná a občianska, jediným organizátorom je práve mladá žena, ktorej pomáhajú priatelia, známi a okolie. Podporiť ju môže každý, a to rôznymi predmetmi, hračkami, oblečením, knižkami alebo čímkoľvek, čo poteší deti. Plyšové hračky sa ale neodporúčajú pre možné zdravotné problémy. Veľmi vítané sú však hygienické potreby, potraviny a plienky.

Zbierka oficiálne začína od 28.novembra 2016, potrvá do 16.decembra a prebieha v budove Drevicom pod Rondlom. Do zbierky sa môžete zapojiť aj vy.


Odovzdanie vyzbieraných vecí je naplánované na sobotu 17.12.2016. Bližšie informácie vám poskytne priamo organizátorka na profile na facebooku - https://www.facebook.com/tina.majtanova.


Zbierku podporí aj novootvorený showroom luxusných automobilov MPSG GROUP na ulici Veľká okružná. Na otváracej párty 25. novembra prebehne okrem zaujímavého programu aj finančná zbierka. „Každý z nás má srdce, a preto sme sa rozhodli podporiť finančnou zbierkou Občianske Združenie MAMA Mgr. Tiny Majtánovej, ktoré sa venuje týraným deťom a matkám,“ uviedol zástupca MPSG GROUP.

 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu