Prideľovanie orientačných čísiel v mestskej časti Žilina - Zástranie bez obmedzenia


Foto: Prideľovanie orientačných čísiel v mestskej časti Žilina - Zástranie bez obmedzenia

Mestský úrad v Žiline oznamuje obyvateľom mestskej časti Zástranie, že pridelenie orientačných čísiel na už existujúce stavby na uliciach s novými názvami v mestskej časti Zástranie si môžu prísť vybaviť do Klientskeho centra Mestského úradu v Žiline kedykoľvek v úradných hodinách.

To znamená, že občania mestskej časti Zástranie nemusia čakať s vybavením dokladov až do komunálnych volieb, ktoré sa konajú v sobotu 15. novembra 2014.
Pre jednoduchšie vybavenie pridelenia orientačného čísla k budove prosíme občanov, aby si so sebou priniesli geometrický plán, katastrálnu mapu so zameraním ich domu a list vlastníctva od domu. Po zaevidovaní nových označení ich domov na evidenčnú kartu budovy bude možné urobiť trvalú zmenu adresy v oddelení evidencie obyvateľstva v Klientskom centre Mestského úradu v Žiline.

Úradné hodiny Klientskeho centra Mestského úradu v Žiline:

pondelok:            7.30 – 17.00 hod.
utorok:                7.30 – 15.30 hod.
streda:                7.30 – 17.30 hod.
štvrtok:                7.30 – 15.30 hod.
piatok:                7.30 – 14.00 hod.

Nové názvy ulíc v Zástraní, ktoré si vybrali miestni obyvatelia podľa svojich tradičných názvov, boli schválené mestským zastupiteľstvom v decembri minulého roku. Nanovo pomenované ulice v Zástraní významne pomôžu lepšej orientácií najmä záchranným zložkám, kedy je presná lokalizácia a rýchlosť príjazdu často krát otázkou života.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu