Ťažký deň? V Žiline vznikol tím ľudí, ktorý odbúrava stres z firiem


Foto: Ťažký deň? V Žiline vznikol tím ľudí, ktorý odbúrava stres z firiem
Galéria: 4 fotky

Ak sedíte celé dni pred počítačom alebo vykonávate inú monotónnu činnosť, zbystrite pozornosť. V Žiline vznikla skvelá myšlienka: Krátke špecializované masáže do firiem.

Za všetkým stoja dvaja ľudia, ktorí vlastnia masérsky salón Poctivé masáže v centre Žiliny: „Sami sedíme pred počítačom dlhé hodiny a najväčším relaxom pre nás je poriadna masáž, vďaka ktorej načerpáme novú silu. Keďže vieme, že len malé percento ľudí si v dnešnej dobe nájde čas na svoje zdravie, vytvorili sme tím ľudí, ktorý chodieva priamo do firiem a masážami sa snaží u zamestnancov odbúrať nahromadený stres,“ prezradila majiteľka salónu Iveta Hrabovská.

Žiadne hladkanie ale reálna pomoc

Krátke masáže sa vykonávajú na špeciálnych masážnych stoličkách, v sede a cez oblečenie. Cielenými hmatmi maséri odblokujú problematické miesta a klient sa tak postupne môže zbaviť problémov, ktoré ho trápili dlhší čas: „Či už sú to bolesti hlavy, stuhnutý krk a šija, tŕpnutie rúk, prípadne pichanie na hrudi. Stačí len, aby sa nám klient zveril, s čím má problém a naši odborníci tomu masáž dôkladne prispôsobia,“ dodáva zakladateľ myšlienky a masér Matej Hrabovský.

V balíku služieb majú Poctivé masáže do firiem nielen 20 a 30 minútové varianty vykonávané na masérskych stoličkách, ale i 60 minútové masáže, ktoré si môžete užiť na masérskom stole a s pomocou voňavého masérskeho oleja.



Benefit pre zamestnancov

Predstavte si, že by vám zamestnávateľ naordinoval povinnú 20 minútovú prestávku, počas ktorej by ste sa poriadne zrelaxovali. Teraz je to viac než reálne, keďže Poctivé masáže do firiem boli vymyslené tak, aby sa dali čerpať zo sociálnych fondov. Majitelia firiem majú teda ďalší tip ako dopriať úľavu svojim zamestnancom počas namáhavých dní.

Záber na celé Slovensko


Poctivé masáže do firiem je síce žilinská firma, ale záber má po celom Slovensku. „Klienti zo Žilinského okresu majú výhodu v tom, že dopravu našich masérov do firmy získajú zdarma. Cezpoľným ale účtujeme naozaj symbolické ceny,“ dodáva Iveta Hrabovská.

Reálne skúsenosti

Poctivé masáže do firiem už stihlo vyskúšať niekoľko firiem v Žiline, ktoré si to nevedia vynachváliť:
„Nakoľko naši zamestnanci pracujú prevažne za počítačom, tak poctivé masáže počas bežného pracovného dňa veľmi ocenili. Boli nielen príjemným spestrením, ale aj veľkou úľavou na stuhnuté svaly. Vrelo odporúčame do všetkých sedavých zamestnaní,“ prezradila Zuzana Chudíková, marketingová manažérka investičnej spoločnosti.

„Masáž sme si objednali v deň výročia založenia našej spoločnosti ako darček pre zamestnancov. Tých krátkych 20 minút malo blahodárny účinok nielen na ich ubolený chrbát, ale aj motiváciu k práci. Už teraz sa tešia na ďalšie firemné narodeniny, vopred si vybrali rovnaký darček aj na budúci rok,“ s úsmevom dodala Mária Zahatlanová Pohánková, majiteľka PR a reklamnej agentúry.

Zaujímavosťou je, že tento koncept krátkych firemných masáží je v našich končinách novinkou. „Možno existuje zopár jednotlivcov- masérov, ktorí chodievajú do firiem ale my sme prvá firma v Žilinskom kraji, ktorá vytvorila tím ľudí a začala sa špecializovať na takýto typ firemných masáží. Preto verím, že si u ľudí získame dôveru a naše služby im zakaždým vyčarujú úsmev na tvári,“ dodáva na záver Iveta Hrabovská.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok