Autopožičovňa Mibel je tu pripravená aj pre Vás!


Foto: Autopožičovňa Mibel je tu pripravená aj pre Vás!

Autopožičovňa Mibel Vám ponúka svoje služby v Žiline v oblasti automobilov. Ich doménou je požičiavanie áut Žilina a blízke okolie, rovnako ako preprava osôb v Žiline. Autá nájdete prehľadne rozdelené do 5 tried – ekonomická, stredná a luxusná trieda, ďalej SUV a 4x4 vozidlá a dodávky či viacmiestne automobily.

V takto širokej ponuke si vyberie naozaj každý – aj Vy! Preprava osôb Žilina nebola nikdy jednoduchšia. Stačí, ak prejdete na www.autopozicovna-mibel.eu a vyberiete si Vami preferované vozidlo či služby autopožičovne Mibel Žilina. Rezervovať vozidlo si môžete pohodlne cez vyššie uvedenú stránku prostredníctvom formulára alebo cez callcentrum na čísle +421902 061800.

Preprava osôb Žilina je tiež v náplni autopožičovne Mibel. Ako sami uvádzajú, „ponúkame prepravu osôb osobnými vozidlami (max 3 osoby) alebo sedem, osem a deväťmiestnymi vozidlami.“. Najlákavejšie sú výhodné transfery na letisko zo Žiliny týmito vozidlami. Mibel ponúka prepravu na letiská Žilina, Bratislava, Praha, Budapešť aj čoraz populárnejší Schwechat vo Viedni. Neváhajte a zarezervujte si služby autopožičovňe Mibel Žilina za najpriaznivejšie ceny na trhu.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu