Absolut Facet party s DJ Ekg v žilinskom *enjoyclube


Foto: Absolut Facet party s DJ Ekg v žilinskom *enjoyclube

Málokedy sa tak zadarí, že voľný deň výjde na utorok! Z toho môže byť celkom slušný predĺžený víkend. My navrhujeme užiť si poriadny party víkend a zabudnúť na každodenný stres.  Neuveriteľné veci sa chystajú najbližšie dni v *enjoyclube. V piatok šialená Enjoy Friday party, Halloweenska sobota v štýle Svadieb Las Vegas a už najbližší pondelok exkluzívna Absolut Facet party s DJ EKG. Rozhodli sme sa potlačiť stereotyp o tom, že žúrovacie dni sú len piatok sobota a pripravujeme poriadne pecky práve na pondelok.



Tentokrát ti EKG dopraje poriadnu dávku kvalitnej a hutnej hudby, ktorá ti nedovolí stáť na jednom mieste ani na okamih. Príď si užiť nekonečný 7 hodinový maratón, 7 hodinový hudobný príbeh, ktorým ťa prevedie špička slovenskej DJ-skej scény DJ EKG!

Čaká ťa nespútaná zábava, podporená výnimočnou limitovanou edíciou Facet Absolut vodky. Tento nápoj omamný rozbíja stereotyp, jednotvárnosť noci a prináša neočakávané situácie. Najlepšia párty je predsa tá čo neplánuješ.

Samozrejme na party ťa čakajú aj hry a aktivity, ktoré pripravil Absolut a absolútne nemôžu chýbať drinky a krásne hostesky, z ktorých sa ti budú zapaľovať lýtka ;)



Večer si nezabudni spraviť fotku vo fotokútiku a zober si tak spomienku na tento večer so sebou.
Bookni si termín 31. októbra v pondelok na exkluzívnu Absolut EKG party v *enoyclube na Mariánskom námestí, už tento pondelok.

Pre viac info sleduj event Absolut Facet party s DJ EKG a *enjoyclub na FB.


Miesto: -
Dátum: 31.10.2016 - 14:17



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu