EKTOR v *enjoyclube - posledný koncert pred dlhou prestávkou


Foto: EKTOR v *enjoyclube - posledný koncert pred dlhou prestávkou

Tento pražský pojem si po prvýkrát zahrá v *enjoyclube v Žiline. Bude to hudobný náklad, ktorý musíš zažiť na vlastnej koži. Tento koncert bude exkluzívne posledný z jeho šnúry. POZOR – Ektor si dáva až do roku 2018 koncertnú pauzu a toto je tvoja posledná šanca vidieť ho naživo, pred touto avizovanou prestávkou. 

Legenda českého hip hopu ti ukáže čo to je poctivý rap a čo to znamená užiť si koncert. Už 5. novembra si na Mariánskom námestí môžeš užiť večer plný kvalitnej hudby. Spolu s hviezdou večera Ektorom, vystúpi aj DJ SVEN a celým tým šialenstvom ťa bude sprevádzať hypeman Osťo. Okrem toho, že bude pre tvoje uši pripravený tento hudobný zážitok, bude sa aj na čo pozerať – nesmú chýbať krásne hip hop angels, ktoré ti spríjemnia toto hudobného delírium. Bude to naozaj posledná šanca na dlhú dobu, naživo si vypočuť Ektora - tak to nepremeškaj.

Lístky si porieš radšej v predpredaji za 5€. Budú sa dať kúpiť aj na mieste pred koncertom za 7€. Predpredaj nájdeš priamo TU!


Party začne o 22:15 a žije sa až do rána. Ak si chceš rezervovať box a mať pohodu s vlastným miestom, sprav tak na fun@uem.sk alebo na telefóne 0907 549 490. 

Sleduj Facebook *enjoyclubu a budeš môcť vyhrať lístky na koncert.

Pre viac aktuálnych info sleduj udalosť: EKTOR v *enjoyclube - posledný koncert pred dlhou prestávkou


Miesto: -
Dátum: 05.11.2016 - 22:15



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu