Oslava Saganovej obhajoby titulu v Žiline je zatiaľ v nedohľadne, majster sveta má ešte povinnosti


Foto: Oslava Saganovej obhajoby titulu v Žiline je zatiaľ v nedohľadne, majster sveta má ešte povinnosti Foto: Peter Sagan Facebook

Minulý rok boli stovky Žilinčanov privítať novopečeného majstra sveta Petra Sagana Mariánskom námestí, kde spolu s ním oslavovali zaslúžený titul. Tento rok eufória pokračuje, keďže Peter dúhový dres pre majstra sveta obhájil, a to aj napriek tomu, že mnohí odborníci mu v preteku v katarskej Dohe nedávali príliš veľké šance.



Tohtoročné oslavy v rodnom meste sú zatiaľ v nedohľadne, keďže Sagan mal krátko po preteku povinnosti. Včera sa predviedol na galavečere UCI, kde stihol, spolu s manželkou Katkou, vyvolať rozruch a pobavenie svojim kostýmom. Zároveň si prebral cenu pre lídra rebríčka UCI za uplynulú sezónu.

Oslavy fantastickej sezóny žilinského rodáka na námestí sú zatiaľ presunuté na neurčito. “Veľmi radi by sme ako mesto organizovali alebo spoluorganizovali oslavu Peťovi na počesť majstra sveta počas príchodu do rodného mesta, ale dostali sme informáciu, že jeho čas mu momentálne nedovoľuje prísť do Žiliny. Takže organizovanie oslavy sa presúva na neurčito,” uviedol hovorca mesta Pavol Čorba.

Pozrite si, ako prebiehalo vítanie Petra Sagana pred rokom na Mariánskom námestí



 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu