Hlavný tréner MŠK Žilina Adrián Guľa predĺžil kontrakt s klubom do roku 2020


Foto: Hlavný tréner MŠK Žilina Adrián Guľa predĺžil kontrakt s klubom do roku 2020

Ďalšiu skvelú novinku pre športových fanúšikov prichystal futbalový klub MŠK Žilina, ktorý sa dohodol na predĺžení spolupráce s hlavným trénerom Adriánom Guľom. V novom kontrakte je Guľa viazaný pod Dubňom do 30. júna 2020, pôvodne mal zmluvu len do roku 2018. Pri podpise nového konraktu lodivod A tímu dodal, že je v Žiline spokojný a ešte stále tu má stále nedokončenú prácu.

Špekulácie o prestupe sa nepotvrdili, Guľu napĺňa aj príkladná práca s mládežou


Týmto krokom tak klub výrazne dementoval všetky špekulácie, ktoré sa objavili pred niekoľkými týždňami. Podľa nich mal o úspešného kormidelníka záujem pražský veľkoklub AC Sparta Praha. Nateraz však Guľa v Žiline zostáva, aby pokračoval v dobre začatej koncepčnej práci. Po tretine súťaže sú žltozelení jasne prví s náskokom 6 bodov, z 11 zápasov nebodovali naplno len v prípade jednej remízy a jednej prehry.

Guľa spresnil pre klubový web aj dôvody, prečo sa rozhodol predĺžiť konrakt o ďalšie dva roky oproti pôvodne platnej zmluve. „Najmä to, že som tu šťastný a stále môžem posunúť vpred seba i klub. Práca v Žiline ma nesmierne baví, uznávam a ctím históriu a kvalitu žilinského klubu. Spôsob a systém, akým sa pod Dubňom pracuje, mi vyhovuje a navyše tu mám stále rozrobenú prácu, ktorá má pre mňa zmysel. Tešia a napĺňajú ma aj hráči, nielen z “A”-tímu, ale aj v Akadémii, rovnako tréneri a ľudia v klube, ktorí ma inšpirujú a prinášajú do dennodennej práce vášeň a energiu. V neposlednom rade mal klub záujem o moje služby, som hrdý na MŠK Žilina, ktorý je v mojich očiach obrovský klub. Som presvedčený, že v Žiline môžem napredovať vo svojej kariére, ako som si predstavoval.”





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu