V centre Žiliny už tento piatok otvoria originálny bar s vodnými fajkami


Foto: V centre Žiliny už tento piatok otvoria originálny bar s vodnými fajkami

Už tento piatok otvoria mladí chalani v centre Žiliny na Geromettovej ulici unikátny podnik Shisha Al-Tair. Hneď vedľa starého trhoviska tak máte možnosť prísť si oddýchnuť s priateľmi v pohodovej atmosfére so špeciálnym aromatizovaným prostredím.



Vďaka veľkorysej kapacite 80 ľudí ponúka bar Shisha Al-Tair priestor aj pre väčšie partie, ktoré si chcú posedieť pri originálnych vodných fajkách. Na výber bude vyše 12 rôznych tabakov, ktoré sa budú obmieňať. Špičková vzduchotechnika a klimatizácia zaistia, že v podniku sa budete cítiť skvelo aj po niekoľkých hodinách.



Okrem toho je k dispozícii aj široký sortiment rôznych drinkov – domáce limonády, ochutené nápoje, Kofola original a Hroznovka. Z alkoholických nápojov je pre pivných gurmánov pripravený čapovaný Zlatý Bažant ’73 či Radler a Budweiser. Pre rozprúdenie zábavy sú samozrejmosťou kvalitné alkoholické shoty a víno.

Počas pracovného týždňa si už od rána 8:00 hod. príďte vychutnať kávu vlastnej značky. Ľudia s rýchlymi nohami určite radi využijú možnosť zobrať si ju so sebou. Vďaka predĺženým otváracím hodinám cez víkend je tak bar ideálnym miestom na relax po náročnom týždni v práci.

Maximálny komfort dotvára časť podniku so sedacími vakmi, Xboxom a spoločenskými hrami. Pre špeciálne príležitosti je pripravený projektor s dva a pol metrovým plátnom.

V priebehu prvého víkendu sú pre vás nachystané vodné fajky za uvádzaciu cenu 6 eur. Aktuálne má každý čitateľ možnosť verejne zdielať tento článok a zapojiť sa tak do súťaže o dva vouchre určených na konzum v hodnote 10 eur.

Výhercami súťaže sa stali Michal Chupáň a Barbora Janíková. Obom výhercom gratulujeme!

Súčasťou celého konceptu podniku sú rôzne akcie, ktoré môžete sledovať na oficiálnej facebookovej stránke Shisha Al-Tair

 

 

Miesto: -
Dátum: 26.08.2016 - 08:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu