Mesto vyhlásilo výzvu na predkladanie ponúk pre výstavbu nájomných bytov na Dlabačovej ulici


Foto: Mesto vyhlásilo výzvu na predkladanie ponúk pre výstavbu nájomných bytov na Dlabačovej ulici Foto: ilustračné

Mesto Žilina dnes 15.8.2016 na svojich stránkach zverejnilo výzvu na predkladanie ponúk pre výstavbu polyfunkčného bytového domu na ul. Dlabačovej v Žiline. Ten bude primárne zahŕňať nájomné byty, keďže dopyt po nich je stále väčší ako ponuka.  Podľa starších informácií by mal mať nový polyfunkčný dom 28 dvojizbových bytov, 12 trojizbových bytov a jeden nebytový obchodný priestor.

“Predmetom verejného obstarávania je realizácia a následná kúpa 40 nájomných bytov spolu s technickou vybavenosťou a ostatnými časťami Diela. Dielom sa rozumie stavba Novostavba polyfunkčného bytového domu na ul. Dlabačovej v Žiline, pričom rozsah Diela, jeho kvalita a konštrukčné riešenie je určené projektovou dokumentáciou pre územné rozhodnutie vypracovanou Ing. Arch. Andrejom Marešom,” uvádza sa vo výzve.

Zákazka by mala stáť viac ako 1 a pol milióna eur


Celková predpokladaná hodnota zákazky je 1,57 milióna eur bez DPH. Záujemcovia majú možnosť predkladať ponuky do 14.09.2016, popri 40 bytových jednotkách v bežnom štandarde vznikne podľa výzvy 36 parkovacích miest a 9 odstavných plôch pred budovou. Na financovaní výstavby sa budú podieľať Mesto Žilina, Štátny fond rozvoja bývania a Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja.

Víťazný úchádzač by mal dodať stavbu do 20 mesiacov od zadania zákazky.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Žilina