Najmodernejšia laser aréna v Žiline oslavuje 1. narodeniny. Zapojte sa do súťaže o permanentky


Foto: Najmodernejšia laser aréna v Žiline oslavuje 1. narodeniny. Zapojte sa do súťaže o permanentky
Galéria: 6 fotiek

V auguste 2015 v Žiline otvorila prvý krát svoje brány najmodernejšia Laser Aréna na Slovensku, ktorá sa svojou veľkosťou a vybavením radí medzi to najlepšie v strednej Európe. Len pár minút od centra si môžu Žilinčania zahrať “Lasertag” v počte až 11 hráčov. Samozrejmosťou je aj kompletný servis výsledkov a občerstvenie na bare či sprchy pre hráčov.

Laser game si u nás získala množstvo priaznivcov, ktorí sa do arény radi vracajú a užívajú si zábavu. Pravidelnými návštevníkmi nie sú len Žilinčania, ale aj obyvatelia okolitých obcí a miest ako Terchová, Martin, Bytča, Kysucké Nové Mesto, Čadca a pod.

“Aréna má najmodernejšie dostupné vybavenie na trhu od popredného svetového výrobcu. Či už hovoríme o najväčšom výbere hudobných motívov na Slovensku, špeciálnej prekážke RECOGNIZER, alebo zlé oko arény GRIDPOD, ktoré dáva superschopnosti pri hre, strieľa po hráčoch a stráži arénu”, hovorí spolumajiteľ Martin Králech.

Arénu neustále vynovujú, hra nie je nikdy nudná

Prevádzkovatelia nového druhu zábavy v Žiline nezaháľali a po otvorení postupne prinášali pre svojich návštevníkov zmeny a novinky. Zaviedli rezervačný systém s multirezerváciami, permanentky a pridali nové hudobné motívy.

Oceňovanou aktivitou boli aj dva turnaje, ktoré sa podarilo počas roka usporiadať a ktoré mali naozaj veľký úspech. Účastníci v nich bojovali o hodnotné ceny za viac ako 400 eur. 

“Netreba zabudnúť ani na nový herný mód SWAT, pri ktorom celá aréna zhasne a hráči hrajú v úplnej tme. Ako pomôcku môžu používať jedine svetlo na zbrani, bez ktorého by nič nevideli,” dodáva Martin Králech.


Všetky tieto fantastické novinky lákajú čoraz viac nových záujemcov, z ktorých sa po vyskúšaní tejto adrenalínovej zábavky mnohí stali pravidelnými návštevníkmi.

Pribudnú hlášky, ktoré môžete poznať napríklad z Counter-strike

Prevádzkovatelia arény neustále myslia na svojich návštevníkov a pripravujú pre nich ďalšie novinky. O niektorých hovoriť nechcú a prinesú ich ako prekvapenie. Prezradili nám však, že v najbližšej dobe sa môžu hráči tešiť na pridanie HOLOGRAFICKÝCH ZRKADIEL a pridanie herného módu ZÁKLADNE. Najväčšou novinkou o ktorej sa už teraz hovorí je pridanie HLASU ARÉNY, čo v preklade znamená, že pribudnú známe hlášky ako “double kill”, “tripple kill”, “monster kill” a podobne. Neskôr sú v pláne úpravy prekážok, ktoré budú doplnené o nové nasvietenie.

“Do noviniek, vylepšení a zmien sme investovali už viac ako 10 000 € a plánujeme v tom pokračovať,” dodal na záver Martin Králech.

Viac informácií získate už na samotnom webe http://www.gridlaserarena.sk/, prípadne na Facebook stránke https://www.facebook.com/GridLaserGameArena.

Keďže Laser aréna oslavuje 1.narodeniny, rozhodli sme sa spoločne pripraviť pre našich čitateľov súťaž o 5 permanentiek. Jedinou podmienkou je zdieľanie tohto článku verejne. Následne zo všetkých zapojených vyžrebujeme dňa 22.8.2016 piatich výhercov.

Jedna permanentka má hodnotu 5 hier a jej cena je 23 €.

Na záver pripájame najpopulárnejší hudobný motív arény, ktorým je 90s Serial Hits.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok