Netradičné párty v priemyselnej zóne pokračujú!


Foto: Netradičné párty v priemyselnej zóne pokračujú!

Event House Žilina rozvíril vody nočného života v Žiline. Svoju lounge terasu otvoril 15. júla novým párty konceptom. Premiéru odštartovala Ibiza Glow - ľahký štýlový chillout na terase prechádzajúci do tanečného elektra od londýnkej DJ-skej špičky. Ibiza Glow bola svojím spôsob stávkou na to, že v Žiline si svoju párty nájdu aj ľudia okolo 30-tky, ktorí sa chcú baviť trochu inak, v štýlovom prostredí s kvalitnými drinkami. Ako stávka obstála? Pozri video.


Nadčasový dizajn a atraktívni ľudia

“Event House je naozaj fantastický eventový priestor, ktorý mi pripomína niektoré z multifunkčných eventových hál v UK. Oceňujem industrializmus, ktorým priestor dýcha a jeho dômyselné riešenie, ktoré umožňuje vytvoriť v hale eventy bez obmedzenia. Atmosféra Ibiza Glow bola skvelá, v Žiline máte naozaj veľa atraktívnych ľudí!” Priznal v interview po párty
londýnsky DJ John Jones.

Like an Animal na Bytčickej 16

V Event House zažijeme toto leto ešte jednu tématickú lounge párty. Augustová verzia bude o niečo drzejšia, než tá júlová. Like an Animal párty je prebudením zvieracích inštinktov  funky housom, deep housom a elektrom. Like an Animal nie je o záväzku nahodiť masku. Je o slobode baviť sa vlastným spôsobom. V priemyselnej zóne sa 12.augusta bavíme #likeananimal. Vstup od 18 rokov, kapacita eventu je obmedzená.  

Viac info: Facebook - Event House Žilina
www.eventhouse.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Event House Žilina