Policajti s mobilným radarom pomohli žene opraviť defekt, hneď si získali uznanie na internete


Foto: Policajti s mobilným radarom pomohli žene opraviť defekt, hneď si získali uznanie na internete Foto: Dopravný servis FB

V pondelok 18.júla si na ulici Na Horevaží, pri hypermarkete Tesco, všimol náš čitateľ policajný radar, ako zastavuje pri vozidle odstavenom na krajnici. Na prvý pohľad bežná kontrola, alebo zastavenie za prekročenie rýchlosti. Keď však prišiel k miestu bližšie, zistil, že policajti nejdú pokutovať, ale pomáhať. Zapli majáky a pomohli vymeniť koleso s defektom vodičke, ktorá vozidlo viedla.

V dnešnej dobe zachytávame množstvo negatívnych názorov a reakcií na príslušníkov polície a preto je skôr raritou, ak sa nájde niekto, kto pochváli ich prácu. Čitateľ Milan nás preto upozornil.

“Takýto pohľad vidieť naozaj málokedy, aj keď by to mala byť bežná vec. Všetci dnes poznáme políciu ako niekoho, kto nás stále len pokutuje. Dnes ma preto potešilo, že je to aj inak,” uviedol čitateľ Milan.

Po chvíli sme objavili aj fotografiu, ktorú zachytil jeden z členov skupiny Dopravného servisu na Facebooku. Autor príspevku tiež pochválil počin policajtov a uviedol, že “niektorí si vzali heslo Pomáhať a chrániť k srdcu.”



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu