Most v Čadci uzavrú na jeden rok. Uzávierka začína od zajtra 16.júla


Foto: Most v Čadci uzavrú na jeden rok. Uzávierka začína od zajtra 16.júla Foto: ilustračné

Druh uzávierky: úplná

Dĺžka uzávierky: 620 m

Dôvod uzávierky: realizácia stavby „ I/11 Čadca, most 208“ v rámci ktorej bude stávajúci most asanovaný a nahradený novým mostným objektom

Termín uzávierky: od 16. júla 2016 (sobota) do 16. júla 2017


Popis obchádzky: Premávka na ceste I/11 pred a za mostom nebude pokračovať, čo bude vyznačené pevnými dopravnými zariadeniami. 

Premávka bude odklonená prenosným dopravným značením na iné obchádzkové trasy a to tranzitná doprava (s výnimkou vozidiel ADR a nadrozmerných prepráv) bude vedená po ceste I/11A cez tunel Horelica. mestská, prímestská doprava (vrátane autobusovej dopravy a vozidiel ADR) do resp. z miestnej časti Horelica bude odklonená po obchádzkovej trase – miestnej komunikácii ul. Andreja Hlinku, cez obnovené železničné priecestie s napojením na cestu I/11B a následne na I/11A.

Rovnako je možné využiť premostenie (bailey-bridge) toku s napojením na I/11 pri HM Tesco (obmedzenie do 3,5 t, resp. výšky 2,2 m), resp. po miestnej komunikácii Na Bukov – Podzávoz. Pre potreby hromadnej dopravy, ako aj vozidiel HaZZ a IZS je v prípade uzávierky tunela možné využiť miestnej komunikácii Do Capkov s vyústením pri portáli „Čadca“ tunela Horelica ( za predpokladu sanácie vzniknutého zosuvu). 

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky o trpezlivosť, ohľaduplnosť a dôsledné rešpektovanie prenosného dopravného značenia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu