Primátor poďakoval prezidentovi spoločnosti KIA za pomoc a finančné dotácie


Foto: Primátor poďakoval prezidentovi spoločnosti KIA za pomoc a finančné dotácie Foto: Mesto Žilina

Automobily značky KIA, ktoré sa vyrábajú vo výrobnom závode pri Žiline, sú známe po celom svete. Prispeli tak k dobrému menu nášho mesta. Spoločnosť Kia Motors Slovakia s.r.o navyše aj nezištne pomáha Žiline rôznymi finančnými dotáciami, za ktoré sa dnes oficiálne poďakoval primátor mesta Igor Choma.

Primátor poďakoval prezidentovi spoločnosti Eek-Hee Lee za nezištnú pomoc, ktorá sa v uplynulých rokoch odrazila napríklad v revitalizácii rôznych zelených plôch, rekonštrukcii vybraných školských budov a v neodmysliteľnej podpore najznámejších kultúrno-spoločenských akcií nášho mesta.

Pán prezident, v mene všetkých Žilinčanov sa Vám chcem poďakovať za nezištnú pomoc Vašej spoločnosti nášmu mestu. Vďaka Vám sa nám podarilo rekultivovať napríklad Sad na Studničkách, park v Bánovej a momentálne prebieha aj rekonštrukcia Parku Ľudovíta Štúra na Bôriku. Prispeli ste aj na rekonštrukciu materských škôl a tradične ste významným podporovateľom najznámejších kultúrno-športových podujatí, ktoré organizuje pre Žilinčanov naše mesto. Prajem Vašej spoločnosti veľa úspechov v automobilovom svete a vždy s úctou a vďakou prijmeme akúkoľvek Vašu pomoc, ktorá bude mať opäť pozitívny dopad na život v meste Žilina.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Žilina