Od 1. júla 2016 vznikne na Vlčnincoch nový policajný okrsok


Foto: Od 1. júla 2016 vznikne na Vlčnincoch nový policajný okrsok
Galéria: 2 fotky

Vedeniu mesta Žilina nie je ľahostajná bezpečnosť občanov a verejný poriadok. Z dôvodu efektívnejšieho výkonu Mestskej polície Žilina v mestských častiach Vlčince, Rosinky, Trnové, oblasť Vodného diela a Lesoparku Chrasť, otvorí mesto od 1. júla aj stálu službu na sídlisku Vlčince.

Primátor mesta Igor Choma odovzdal náčelníkovi Mestskej polície Žilina plk. Milanovi Šamajovi symbolicky kľúče od nového policajného okrsku na sídlisku Vlčince, ktorý bude v plnej prevádzke od 1. júla 2016. Okrsok sídli na Nanterskej ulici, ktorého súčasťou je aj areál detského dopravného ihriska.

„Na sídlisku Vlčince býva takmer štvrtina obyvateľov nášho mesta. Snažíme sa v tejto mestskej časti, ale aj v okolitých častiach sídliska, zaistiť väčšiu bezpečnosť občanov i verejný poriadok. Rovnako sa mestskí policajti budú venovať intenzívnejšie našim najmenším v oblasti dopravnej výchovy, ktorá je v súčasnej dobe potrebná pre všetky vekové kategórie,“ dodal pri otvorení primátor Igor Choma.

V prípade potreby môže verejnosť kontaktovať Mestskú políciu Žilina na tel. čísle 159, stálu službu na tel. čísle 041/5621166 alebo e-mailom operacne@mpza.sk .





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: TS Mesto Žilina