Nežiadúce ochlpenie, nadmerné potenie, vrásky či akné? To sú problémy, ktoré trápia nielen ženy


Foto: Nežiadúce ochlpenie, nadmerné potenie, vrásky či akné? To sú problémy, ktoré trápia nielen ženy

Už viac než dve desaťročia sa odstraňovanie nežiaducich chĺpkov považuje za absolútnu samozrejmosť a módnu záležitosť. Zatiaľ čo muži sa kedysi holili iba na tvári, dnes si mnohí z nich upravujú podpazušie, hrudník aj intímne partie. Podobne sú na tom aj dámy, od ktorých sa očakáva hladká a jemná oblasť pod pazuchami, nohy a okolie bikín.

To ale predstavuje určitú pravidelnú starostlivosť, ktorá nemusí byť všetkým príjemná.

Tiež patríte medzi tých, ktorých nebaví neustále holiť si nohy, podpazušie, či „bikiny“? Depilácia a epilácia nepatrí medzi najpríjemnejšie zákroky a ani neustále holenie žiletkou nie je veľmi príjemné. Ideálne riešenie je trvalé odstránenie nežiadúceho ochlpenia. To je možné vďaka moderným technológiám zrealizovať pomocou laserovej epilácie.

Spýtali sme sa odborníkov z laserového dermaštúdia LaDerma, ako je možné dosiahnuť želaný výsledok bez veľkých starostí a komfortne. 

“Najúčinnejšie trvalé odstránenie je možné vďaka epilačnému laseru, ktorý pracuje s technológiou špecifickej vlnovej dĺžky pre veľké body ožiarenia. Kvalitným kontaktným chladením a technikou hladkého pulzu je možné ošetrovať klientov všetkých fototypov, farby vlasov a s jemnejším ochlpením. Vyspelá technológia kontaktného chladenia zvyšuje klientov komfort.”

LaDerma je laserové dermaštúdio, ktoré poskytuje služby svojim klientom už od roku 2012. K dnešnému dňu vyskúšalo jeho služby viac ako 1200 klientov. Pri návšteve sa zverujete do rúk odborníkom, ktorí vám nielen poradia, ale aj pomôžu s vašim problémom.

Aby sme však nezostali len pri nadmernom ochlpení, povedzme si o druhom probléme, s ktorým najčastejšie bojujú mladí ľudia. Je ním akné, čiže zápalové ochorenie mazových žliaz. Vyskytuje sa zvyčajne na lícach, brade, čele, nose, či ramenách a chrbte. Pozitívom je, že sa dá efektívne liečiť.

“Problém s akné výrazne zmiernime alebo úplne vyriešime chemickou cestou. Chemický peeling je ošetrenie, pri ktorom “donútime” pokožku k obmene. Na dosiahnutie požadovaného efektu sa absolvuje 4-5 x v týždňových intervaloch.”

dermaštúdiu LaDerma si poradia aj s jazvami

Jazva je súčasťou prirodzeného procesu hojenia kože. Vzniká ako následok násilného porušenia kože a jej rozsah a vzhľad závisí od mnohých okolností. Čo ale robiť, ak je jazva na viditeľnom mieste a prekáža vám, alebo sa vám nepáči?

Tento esteticko-psychický problém, ktorý môže spôsobovať dokonca aj výrazné pracovné obmedzenie, sa dá úspešne riešiť.

Pokožku Vám pred zákrokom vyčistíme, nasadíme Vám ochranné okuliare. Lekár v asistencii so zdravotnou sestrou Vám následne budú na pokožku bod po bode prikladať hlavicu lasera (plocha 1 x 1 cm). Počas svetelného výboja v kontakte s kožou budete cítíť mierne pichnutie, resp. štípnutie. Po niekoľkých minútach Vás bude pokožka mierne páliť. Pri svetelnom výboji Vám laserová hlavica do pokožky vyšle laserové mikrolúče, v jednom mieste a pulze ich je 150. Tieto mikrolúče Vám v daných miestach spália kožu a podkožné tkanivo, čo vyprovokuje regeneráciu.

Odstránenie nadmerného potenia tiež nerobí problém

Trápite sa, že už pár hodín po osprchovaní budete na dôležitej schôdzke zapáchať? Znemožňujú vás fľaky pod pazuchami v spoločnosti? Zapríčiňujú vám psychickú traumu? Tento problém vyriešite nenáročným zákrokom - aplikáciou botulotoxínu do problémových miest.

Dĺžka trvania aplikácie je aj s prípravou asi 30 minút. Celá procedúra vychádza na zhruba 300 eur. 

“Vykonali sme cez 1500 zákrokov a skrášľovacích procedúr a tiež sme absolvovali 17 odborných zaškolení s následnou certifikáciou.”

Viac informácií získate na adrese http://laderma.sk/.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok