3. ročník majstrovstiev Slovenska v street workoute - 4. júna 2016


Foto: 3. ročník majstrovstiev Slovenska v street workoute - 4. júna 2016

Organizátori pripravili už 3.ročník majstrovstiev Slovenska v street workoute. Street workout je cvičenie s vlastnou váhou tela na otvorenom priestranstve s jasnými pravidlami a na špecializovanom workoutovom ihrisku. Na majstrovstvách budú súťažiť dve kategórie ženy aj muži.

Hlavná súťažná disciplína je freestyle, víťaz tejto disciplíny dostane možnosť reprezentovať Slovensko na majstrovstvách sveta v Moskve. Ďalšie silové disciplíny sú zhyby na hrazde a kľuky na bradlách s pridanou váhou, ktoré budú vyhodnotené troma víťaznými miestami: zlatý, stríeborný a bronzový. Do rozhodcovského zboru sú pozvaní celosvetovo známi workoutisti.

Majstrovstvá prebehnú v sobotu 4. júna 2016 od 10:00 hod. do 19:00 hod. na ulici Univerzitná za OC Atrium Dubeň. Cieľom akcie je motivovať ľudí rôzneho veku k pravidelnému cvičeniu vo workoutových ihriskách na otvorenom priestranstve s možnosťou stretávania sa a tvorby komunít. Organizátori chcú zároveň ukázať širokej verejnosti v pozitívnom svetle street workout ako mladý a moderný šport.


Miesto: -
Dátum: 04.06.2016 - 10:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu