Muži ktorí ukradli telefóny za viac ako 1800 eur zrejme úradovali aj v OC Mirage


Foto: Muži ktorí ukradli telefóny za viac ako 1800 eur zrejme úradovali aj v OC Mirage

Po zverejnení článku o krádeži mobilných telefónov v predajni v OC Dubeň sa nám ozval predavač z predajne mobilných telefónov v OC Mirage. Podľa jeho slov ide zrejme o rovnakú dvojicu, ktorá úraduje v obchodoch po meste.

“Reagujem na krádež mobilov v Žiline, kde aj mne v decembri 2015 ukradli iPhone 6S Rosegold 16GB bez krabice vo výške 699€. Dám ruku do ohňa, že to bude tá istá skupinka, čo chodí spolu kradnúť.”

Muži sa od začiatku správali čudne, chceli najprv iPhone 6 Plus, potom chceli iný telefón. Predavač sa otočil a vtedy muž vytiahol mobil z krabice, zavrel ju a vytiahol bankomatovú kartu, že chce zaplatiť.

Druhý muž zatiaľ odišiel s mobilom preč bez vedomia predavača


“Ten prvý si to potom rozmyslel a povedal, že si ide vybrať peniaze, lebo taký limit nemá na platenie. Vrátil mi krabicu, kde už nebol telefón a odišiel,” popisuje udalosť predavač.

Po 2 hodinách prišla zákazníčka, ktorá chcela ten mobil, o ktorý mali záujem dotyční dvaja muži. Keď obsluhujúci otvoril krabicu, zistil, že telefón tam už dávno nie je. Podľa opisu správania, postupovania a výzoru mužov je vysoká pravdepodobnosť, že ide o tú istú dvojicu.

Zdieľajte túto správu ďalej.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu