Žilinských Warriorov čaká prvý domáci zápas už 30.4.2016, príďte ich podporiť


Foto: Žilinských Warriorov čaká prvý domáci zápas už 30.4.2016, príďte ich podporiť
Už túto sobotu sa Žilinský Bojovníci predstavia vo svojom druhom ligovom zápase a prvom odohranom na domácom trávniku proti súperovi z východu republiky - Cassovia Steelers. Oba tímy svoje úvodné zápasy prehrali a tak do tohto súboja nastúpia z veľkou motiváciou. Hostia z Košíc od začiatku nasadili svoju prvú zahraničnú posilu Terry Gaitor III (USA), ktorý nastupuje ako v útoku tak aj v obrane.

Do zápasu proti bojovníkom by sa mala zapojiť už aj druhá posila Franz-Gunter Huhn (GER). Tento Mladý juniorský reprezentant Nemecka by mal primárne hrávať v obrane. Žlto zelené farby domáceho tímu rozšíri najnovšia akvizícia bojovníkov - Vojtěch Krampota (CZ). Oba tímy sa v úvodnom kole trápili najmä v útoku a tak sa očakáva, že počas týždňa intenzívne zapracovali na doladení tejto stránky hry.

Zápas budú rozhodovať maličkosti a víťazom sa stane ten tím, ktorý v konečnom zúčtovaní spraví menej chýb. Príďte preto podporiť Žilinských Bojovníkov na ich prvý domáci zápas a ako 12. hráč prispieť povzbudzovaním k prvej výhre. Začiatok zápasu je o 14:00 na futbalovom štadióne v Hričovskom Podhradí.

Miesto: -
Dátum: 30.04.2016 - 14:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu