Žilina Warriors finišujú prípravy na začatie sezóny, prestavali ihrisko v Hričovskom Podhradí


Foto: Žilina Warriors finišujú prípravy na začatie sezóny, prestavali ihrisko v Hričovskom Podhradí
Galéria: 13 fotiek

Ešte pred začatím sezóny pracujú hráči amerického futbalu z tímu Žilina Warriors aj na nových priestoroch a ihrisku. Až do doby, kedy sa podarí realizovať ihrisko pri gymnáziu na Varšavskej ceste, bude ich dočasným domovom ihrisko v Hričovskom Podhradí.

Práce hradili Warriors sami a s pomocou priateľov a podporovateľov


“Ako sme vás informovali predvčerom, okrem príprav na sezónu pracujeme aj na našom “domácom” ihrisku v Hričovskom Podhradí. Aby sme tieto priestory a ihrisko mohli využívať aj v tejto a budúcej sezóne, tak sme pristúpili na rekonštrukciu šatní, ktoré si vyžadovali opravu omietok, vymaľovanie, výmenu nábytku a nových spŕch. Všetky tieto práce sme si vykonávali sami ako tím z vlastných financií a za prispenia priateľov a podporovateľov, ktorý nám pomohli materiálne,”
uviedol Karol Haas z tímu Žilina Warriors.

Do zahájenia sezóny amerického futbalu ich čaká ešte niekoľko úprav. “Včera sme dokončili hrubé práce spojené s maľovaním a sťahovaním. Do zahájenia sezóny musíme ešte stihnúť finálne upratovanie v podobe umývania okien a podláh. Vonku nás ešte čaká vymeranie a príprava ihriska na “lajnovanie” a oprava lavičiek na sedenie,” uzavrel žilinský Warrior.

Vo fotogalérii si môžete pozrieť fotografie pred a po rekonštrukcii zázemia v Hričovskom Podhradí.






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu