Opitý vodič spôsobil ďalšiu nehodu, tentokrát pri Tepličke


Foto: Opitý vodič spôsobil ďalšiu nehodu, tentokrát pri Tepličke
Galéria: 3 fotky

Utorkový večer spríjemnil žilinským hasičom, záchranárom a policajtom opitý vodič, ktorý na ceste v smere zo Žiliny na terchovú, na úrovni obce Teplička nad Váhom spôsobil dopravnú nehodu. Počas jazdy na vozidle Mitshubishi Outlander prešiel vodič do protismeru, kde práve v tom čase prechádzali dva kamióny. Následne sa s obomi zrazil.

Po zrážke vozidlo odhodilo do vzdialenosti asi 50m od bodu, kde sa zrazili, čo pravdepodobne svedčí aj o tom, že jeho rýchlosť nebola primeraná. Po nehode ostal vodič osobného auta vo vozidle zakliesnený a z vozidla mu museli pomáhať účastníci nehody, ktorí si všimli, že vodič je pravdepodobne pod vplyvom alkoholu, čo dokázala aj pozitívna skúška na alkohol.

Po príchode na miesto hasiči zo Žiliny zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru a upratali cestu od úlomkov z vozidiel. Zároveň sa na miesto dostavila aj pohotovostná motorizovaná jednotka, ktorá mala zobrať vodiča do cely predbežného zadržania, no doktor zo ZZS povedal, že vodič by sa mal podrobiť vyšetreniam v FN Žilina, kde bol aj prevezený.

Počas dokumentovania dopravnej nehody bola cesta neprejazdná v oboch smeroch a obchádzka bola možná cez obec Teplička nad Váhom.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu