2. reprezentačný ples UPeCe už 29. apríla 2016


Foto: 2. reprezentačný ples UPeCe už 29. apríla 2016
Slovenské devy očarili na poslednom plese, bude aj teraz ples roka hýriť originálnymi róbami? Už po druhý raz UPeCe otvára bránu spoločenskej zábave v podobe plesu. Plesová sezóna je v plnom prúde a preto sa ani UPeCe nedá zahanbiť. Nenechajte si ujsť ďalšiu spoločenskú akciu roka – 2. REPREZENTAČNÝ PLES. Tento ročník v UPeCe pri Žilinskej univerzite, tzv. Paľovej búde, otvorí známa hviezda hudby DJ Tomáš Nemec.

Pred troma rokmi chýbala väčšia a významnejšia spoločensko-zábavná udalosť, na ktorú sa bude dlho spomínať a udrží si svoju tradíciu. Zrodil sa nápad každoročne usporadúvať ples, reálna podoba a vrchol úsilia sa prejavil v máji 2014 v podobe nultého ročníka (Majálesu). Podujatie prekonalo očakávanie a teraz stojíme pred skvelou udalosťou. V priebehu roka UPeCe organizuje množstvo duchovných, spoločenských, športových a zábavných aktivít, no medzi najvýznamnejšie a najhonosnejšie patrí práve spomínaný ples.

Ako rok bežal, bežali aj dni a tvorili sa nápady ako prekonať ten minuloročný. Úroveň zábavy a plesu sa posunula o čosi vyššie už minulý rok, no organizátori chcú prekonať očakávania aj teraz. Prípravy vrcholia, dlho očakávaný 29. apríl. Akcia, na ktorej zažijete spoločenstvo, priateľstvo, ponúka aj prijatie, zábavu a mnoho ďalšieho. Spoločný čas zábavy, tanca a oddychu v kresťanskom duchu a zvykoch Univerzitného pastoračného centra ponúkame študentom univerzity, priateľom a tiež iným spoločenstvám a centrám v Žiline a okolí. Pre mnohých účastníkov je práve tento spoločný čas v roku chvíľou, kedy sa môžu stretnúť s bývalými spolužiakmi alebo UPeCe-čkarmi a spoločne sa zabaviť aj s novými priateľmi.

Minuloročným večerom nás sprevádzala skvelá moderátorská dvojica Roman a Martin, tento rok sa nechajte prekvapiť. Prekvapením bude aj zaujímavá tombola, bohaté občerstvenie a výborná večera, bar s alkom a nealkom. Atmosféru dotvoria nielen tanečné a hudobné vystúpenia, ale aj fotokútik so skvelými fotografmi.
Čaká Vás výborná zábava až do rána, tešíme sa na Vás 29. apríla v Dome odborov o 19- tej!


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu