38-ročný Žilinčan sa vlámal do krčmy a ukradol balíčky cigariet, policajti so psovodom ho chytili


Foto: 38-ročný Žilinčan sa vlámal do krčmy a ukradol balíčky cigariet, policajti so psovodom ho chytili
Galéria: 5 fotiek

Pred niekoľkými dňami sa 38-ročný muž vlámal do pohostinstva v Žiline, z ktorého odcudzil balíčky cigariet. Policajtom sa ho aj vďaka služobnému psovi a policajnému psovodovi podarilo chytiť. “Policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina – východ dôslednou operatívno-pátracou činnosťou aj s využitím psovoda (z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline) so služobným psom odhalili podozrivého z majetkovej trestnej činnosti. Poverený príslušník Policajného zboru obvinil 38 ročného Alojza (zo Žiliny) z prečinu krádeže. Obvinený muž sa v noci z nedele 13. marca na pondelok 14. marca v Žiline vlámal do pohostinstva,” uviedol hovorca KR PZ v Žiline Radko Moravčík.

Predbežne bola škoda vyčíslená na 330 eur, muž by za svoj čin mohol dostať až 2 roky vo väzení.“Poškodil zabezpečovacie zariadenie na objekte. Následne vošiel dnu a z
priestoru pohostinstva odcudzil cigarety rôznych značiek. Uvedeným
konaním vznikla predbežná škoda vo výške 330.-€. Obvinenému mužovi, ktorý je stíhaný na slobode, hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody až na dva roky,”
uzavrel Moravčík.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ