Žena upadla po zrážke s autom do kómy. Zostalo jej doma 27 mačiek, pre ktoré hľadáme domov


Foto: Žena upadla po zrážke s autom do kómy. Zostalo jej doma 27 mačiek, pre ktoré hľadáme domov
Galéria: 32 fotiek

V sobotu 27.2.2016 došlo na Spanyolovej ulici v Žiline k samovoľnému pohybu odparkovaného vozidla, ktoré následne vrazilo do 66 ročnej ženy. Tá utrpela vážne poranenia a bola prevezená do žilinskej nemocnice, kde upadla do kómy.

Žena vo svojom byte chovala dvoch psov, ktorí skončili v útulku, a bližšie nešpecifikovaný počet mačiek. Na 91-ročnú matku zrazenej ženy sa po niekoľkých dňoch nakontaktovala p. Vandrová a aj so svojim známym išli skontrolovať jednoizbový byt, v ktorom našli 27 mačičiek.

Nálezcovia aj s pomocou ďalších priateľov vydezinfikovali byt, dali vykastrovať kocúrov a nakúpili krmivo, toalety a ďalšie potrebné veci. Vzhľadom na okolnosti sú mačky v pomerne dobrom stave, niektoré ešte stále vystresované.

Mačky momentálne žijú v dvoch bytoch a tento stav je dlhodobo neudržateľný. Aby nemuseli byť utratené, žiadajú vás touto cestou nálezcovia mačiek o pomoc.

V prípade, že by ste boli ochotní sa niektorej z mačičiek ujať, volajte prosím na t.č. 0903 435 148 (p.Vandrová). Fotky mačiek nájdete vo fotogalérii. Ďakujeme!




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu