Valentínskej kvapky krvi v ZOC Max sa zúčastnilo 65 darcov, ktorí darovali krv


Foto: Valentínskej kvapky krvi v ZOC Max sa zúčastnilo 65 darcov, ktorí darovali krv
Galéria: 3 fotky
Možností ako stráviť najobľúbenejší sviatok v roku, Valentín, je nespočetne veľa. Rôzne televízne alebo printové reklamy sa predbiehali napovedať nám ako byť so svojim darčekom čo najoriginálnejší. No my si myslíme, že najsilnejšia podoba lásky prúdi v žilách každého z nás. Je nezištná a urobí z každého darcu hrdinu. Zábavno-obchodné centrum MAX v spolupráci s NTS Žilina a Slovenským červeným krížom zorganizovalo v poradí už 8. ročník  Valentínskej kvapky krvi, ktorý sa uskutočnil v piatok 12. februára v priestoroch multikina CINEMAX. Tejto dobročinnej akcie sa celkovo zúčastnilo 77 hrdinov, z toho 65 mohlo darovať krv.

Čo je veľmi potešujúce, 24 ľudí prišlo darovať krv po prvýkrát. Návštevníci mali  možnosť v tento deň využiť bezplatnú diagnostiku zdravotného stavu s poisťovňou Dôvera a dámy zas vyskúšať líčenie s kozmetikou Mary Kay. Nechýbal ani najdôležitejší kurz so Slovenským Červeným krížom a to taký, ktorý každému z nás pomôže pri záchrane ľudského života. Veríme, že aj o rok sa nájde toľko hrdinov ako počas tohto ročníka a spoločne pomôžeme dobrej veci.

Partneri akcie : CINEMAX, CCC, CREOSHOP, DON MAURO, kníhkupectvo LIBRI, Autoumyváreň MAX, EXI SPORT, PLANEO ELEKTRO, Party Town, Zdravotná poisťovňa Dôvera,Dobré zo Slovenska, Relax, Mary Kay, Slovenský Červený kríž – územný spolok Žilina a NTS Žilina.

Zo srdca Vám všetkým ďakujeme!




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: ZOC Max