Užite si lyže, kúpanie aj saunovanie hodinku od Žiliny


Foto: Užite si lyže, kúpanie aj saunovanie hodinku od Žiliny
Galéria: 6 fotiek
Cez deň brázdiť zjazdovky či bežkárske stopy, po zotmení skočiť do vyhrievaného bazénu, zveriť svoje unavené svaly rukám masérov z Thajska, Srí Lanky či Bali, prehriať sa pri saunových rituáloch a nakoniec si pochutnať na špecialitách majstrov kuchárov…

Láka vás zima presne v duchu tohto scenára? Môžete ju zažiť necelú hodinu od Žiliny – v Rezorte Valachy vo Velkých Karlovicích, len 5 kilometrov za českou hranicou. Rozhodne stojí za to urobiť si sem výlet – či už na niekoľko dní, alebo len na otočku.

Ku skipasu hodina v bazéne zadarmo

V obci nájdete hneď niekoľko lyžiarskych areálov s terénmi pre začiatočníkov aj pokročilých. Priamo v Rezorte Valachy, v Ski areáli Razula, nájdete dve zjazdovky a hlavne jedinečnú príležitosť spestriť si deň na lyžiach aj zábavou s deťmi, kúpaním, relaxáciou a skvelým jedlom.

Veľkým lákadlom areálu je najmä bezpečná detská zjazdovka pri hoteli Horal s lyžiarskou školou a parkom Razulák, pri dobrých podmienkach aj so snowtubingom a klziskom. K celodennému a večernému skipasu vďaka akcii Lyžuj a plávaj v Ski areáli Razula dostanete zadarmo hodinový vstup do termálnych bazénov relaxačného centra Wellness Horal. Po dni na snehu sa tak môžete za jednu cenu prehriať v slanej vode vyhrievanej až na 36°C.

Stredisko počas zimy usporiadava aj mnoho akcií pre deti i dospelých - stačí si len vybrat z ich kalendára. Velké Karlovice sú tiež obľúbeným cielom bežkárov. Priamo v údolí je upravovaných a vyznačených 40 kilometrov bežeckých trás, na ktoré nadväzuje ďalších 50 kilometrov na okolitých hrebeňoch.

Wellness a bazén v cene, k tomu deti zadarmo

Pokiaľ si chcete užiť vymoženosti, ktoré ponúka Rezort Valachy, naozaj naplno, oplatí sa vám pobytový balíček Zimná dovolenka v Beskydách. Množstvo služieb tak budete mať v cene, okrem iného neobmedzený vstup do Wellness Horal s termálnymi bazénmi, skipas či relaxačnú masáž. Veľkou výhodou pre rodiny je ponuka ubytovania detí zadarmo – do 12 rokov v hoteli Horal a do 15 rokov v Spa hoteli Lanterna, kde je v cene aj neskorý obed.

Pre deti sú pripravené detské kútiky, animačné programy a denne ranné detské saunovanie so saunovým rituálom. Večer si môžete dať partiu bowlingu alebo indoor golfu. Dospelých nadchne aj ponuka relaxačných centier s bohatou škálou masáží a služieb Beauty salónu. Wellness Horal je vyhlásené nielen exotickými masážami v podaní rodených masérov z Thajska, Srí Lanky, Filipín či Bali, ale tiež stále populárnejšími saunovými rituálmi, ktoré sa tu konajú až deväťkrát denne.

A na svoje si prídu aj milovníci zážitkovej gastronómie. Vedľa hotelových reštaurácií je v rezorte aj zážitková reštaurácia Vyhlídka, ktorá každé dva mesiace ponúka iné šesťchodové menu. Pokiaľ nie ste vyznávačmi lyžovania, odporúčame napríklad Wellness pobyt v Beskydách v hoteli Horal alebo Romantické hýčkanie pre páry v Spa hoteli Lanterna.

Viac na www.valachy.cz

Tipy na najbližšie akcie:

27. 2. – Noční stopa Valachy
5. 3. – Saunová noc ve Wellness Horal
13. 3. – Maškarní lyžovačka
2. 4. – Razula Open Cup
2.4. – Saunová noc ve Wellness Horal
21. – 24. 4. – Dny plné krásy s Miss ČR Michaelou Salačovou




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu