Sconto nábytok plánuje v Žiline postaviť predajňu a sklad, vzniknú nové pracovné miesta


Foto: Sconto nábytok plánuje v Žiline postaviť predajňu a sklad, vzniknú nové pracovné miesta Foto: ilustračné / zilina-gallery.sk

Podľa najnovších informácií by mohla značka Sconto nábytok zastavať voľnú plochu pri hlavnej ceste v smere na Martin. Na pozemku sa už v minulosti plánovala výstavba predajne IKEA, či obchodného centra s predajňami nábytku. Pozemok je vyznačený kolíkmi už niekoľko rokov, doteraz sa však plány nezačali realizovať. Skutočnosť by mohla byť iná už začiatkom roka 2017, vtedy je totiž naplánovaný začiatok výstavby.

Rozloha pozemku, na ktorej by sa malo stavať je viac ako 4 hektáre. Na tejto ploche by mali vzniknúť spomínané dva objekty. Jedným bude predajňa a druhým sklad. Obe tieto budovy by mali byť trojpodlažné. Rozloha predajnej plochy by podľa denníka etrend.sk mala mať až 15 000 m2 a rozloha skladov ďalších 10 000 metrov štvorcových.

Pri tejto príležitosti budú vybudované aj parkovacie plochy v počte okolo 250 miest. Príchod investora do nášho mesta a otvorenie predajne Sconto by mohlo zabezpečiť desiatky pracovných miest.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu