Žilinčania sa môžu radovať: Bratislava – Žilina – Košice v podaní Regiojet


Foto: Žilinčania sa môžu radovať: Bratislava – Žilina – Košice v podaní Regiojet

Hovorca holdingu Student Agency, Aleš Ondrůj, poskytol portálu halonoviny informácie o prípravách spoločnosti RegioJet na vstup do vnútroštátnej diaľkovej dopravy na Slovensku. Konkrétne ide o trasu Bratislava - Košice, ktorá povedie cez Žilinu.

Mnohí žilinčania už dnes poznajú komfort služieb RegioJet, ktorý premáva 1x denne na trase Žilina - Praha a rovnako 1x denne na spiatočnej trase. Rovnako príde konkurencia aj na najatraktívnejšiu trasu na Slovensku.

Dočkáme sa nasjkôr v decembri

“Našim cieľom je, aby sme od zmeny cestovných poriadkov v decembri 2014 ponúkli na tejto trase rovnako špičkové služby, aké zákazníci poznajú z našich diaľkových vlakov na trase Žilina - Čadca - Ostrava - Praha. Od decembra plánujeme začať prevádzkovať na trase Bratislava - Žilina - Košice až 4 páry spojov a hodláme ich previazať s našou linkou Žilina - Olomouc - Praha, kde doterajší spoj z Prahy končiaci v Žiline predĺžime do Košíc,” uviedol Radim Jančura, majiteľ holdingu Student Agency. Jeho súčasťou je tiež železničný prepravca RegioJet.

Už od 14. decembra 2014 sa tak pravdepodobne budeme stretávať na trase Bratislava – Žilina – Košice s vlakmi IC RegioJet v typickej žltej farbe. Rovnako komfort ostane zachovaný a na palube nebudú chýbať kvalitné služby - káva zadarmo, wifi zadarmo či ponuka dennej tlače. Taktiež v každom vozni nájdeme palubný personál.

zdroj: e15.cz/aktualne.cz


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu