Vyhodnotenie súťaže Dievča leta, pozrite sa kto vyhral + vyjadrenie víťazky Romany


Foto: Vyhodnotenie súťaže Dievča leta, pozrite sa kto vyhral + vyjadrenie víťazky Romany
Galéria: 2 fotky
S odstupom času sme sa dostali k vyhodnoteniu súťaže Dievča leta, ktorú sme v rámci nultého ročníka spoluorganizovali s agentúrou SINGER Eagency. Súťaž trvala od 16.7.2015 do 31.8.2015 a mohla sa do nej zapojiť každá žena zo Žilinského kraja. Spolu 48 prihlásených súťažiacich bojovalo o titul Dievča leta 2015, odmeny sme aj vďaka sponzorom pripravili pre 12 najlepších z nich.

Víťazkou sa stala ešte len 17 ročná Romana Marková zo Strečna, ktorá nazbierala 1948 hlasov. Na druhom mieste sa umiestnila s počtom hlasov 1759 Beáta Marčanová a bronzovú priečku s počtom hlasov 571 obsadila Martina Gregorčáková. Víťazkám boli ceny odovzdané, gratulujeme všetkým 12 slečnám k ich umiestneniu.

Víťazstvo nečakala, ale ceny ju potešili

V krátkosti sme sa na pocit z víťazstva opýtali aj Romany, ktorá sa víťazkou nultého ročníka Dievča leta 2015 pre Žilinu. “Veľmi ma potešilo, že sa mi podarilo zvíťaziť v tomto prvom ročníku. Prihlásila som sa skôr zo záujmu o to skúsiť šťastie. Nazbierať toľko hlasov nebolo vôbec ľahké a ďakujem každému, kto hlasoval. Potešili najmä kamaráti, ktorí kupovali kvôli mne Večerník, ďakujem vám. Aj ceny sú super, niektoré poukazy som už aj využila a musím odporučiť každému, nielen ženám” uviedla na margo svojho víťazstva len 17 ročná rodáčka zo Strečna. Výsledok z fotenia s fotografom Stanislavom Jančíkom si môžete pozrieť vo fotogalérii.

Pripomenieme, že princíp hlasovania bol založený na “like” hlasoch prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Aj takýmto spôsobom sme sa snažili zaistiť čo najobjektívnejší priebeh zbierania hlasov, nakoľko iné formy hlasovania sú relatívne ľahšie manipulovateľné. Hlasy bolo možné získať aj vystrihnutím kupónov zo Žilinského Večerníka, túto možnosť využili tri súťažiace. Každý takýto “papierový” hlas sa započítaval za 10 hlasov cez Facebook.

Súťaž podporili aj významné firmy a umelci zo Žiliny a okolia


Súťaž by nebola atraktívna bez skvelých cien, ktoré sme pre prvých 12 slečien pripravili. Na tomto mieste by sme preto chceli poďakovať sponzorom, ktorí do súťaže venovali hmotné ceny aj poukazy na služby, za ich podporu:

Fotograf Jančík
Gold & Jewellery
I Love Dent
Angels masáže pedikúra
Glamour kozmetika
Ster Century cinemas
Fit-up
Netradičné torty
Gridlaser Arena
Spa Rajecké Teplice
MyWay Agency
Verticcio
Mia Glass
Pixed
Restaurant Nirrti

Veríme, že aj vďaka vám a sponzorom sa nám podarí podobnú súťaž a mnoho iných zorganizovať aj v budúcnosti. ĎAKUJEME!




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu