Chystá sa zaujímavé podujatie v katakombách pod námestím: Žilina v minulosti - história pokračuje


Foto: Chystá sa zaujímavé podujatie v katakombách pod námestím: Žilina v minulosti - história pokračuje Foto: ilustračné

Podujatie, ktoré sa uskutoční už budúci víkend vás určite zaujme. Bude sa totiž konať katakombách pod Mariánskym námestím v Žiline! 

Krajské kultúrne stredisko v Žiline organizuje hudobno-dramatické pásmo s názvom Žilina v minulosti - história pokračuje. Podujatie sa uskutoční v piatok 23. a v sobotu 24. októbra. Divákom predstaví ďalšie udalosti z histórie nášho mesta.

Podujatie pripravilo KrKS v Žiline a Divadelný klub Makovice ako ďalšie pokračovanie pod režisérskou taktovkou Jozefa Abafiho. V atraktívnom prostredí sa divákom predstaví známa bylinkárka Agáta, spoznajú žilinského kata, dozvedia sa o veľkých požiaroch v meste, ale pripomenú si aj pôsobenie štúrovcov v našom regióne.

Priestor je však pre divákov kapacitne obmedzený, preto organizátori prosia záujemcov, aby si rezervovali miesto priamo u pracovníkov v KrKS v Makovického dome osobne, alebo na telefónnom čísle 041/56 259 56

Miesto: -
Dátum: 23.10.2015 - 18:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu