Na Kysuciach prešla 47-ročného muža kosačka, zasahovať museli leteckí záchranári aj polícia


Foto: Na Kysuciach prešla 47-ročného muža kosačka, zasahovať museli leteckí záchranári aj polícia Foto: ilustračné - Facebook/Air - Transport Europe - letecká záchranná služba

V piatok 2. júna vo večerných hodinách zasahovali leteckí záchranári v obci Skalité na Kysuciach. Pomoc potreboval 47-ročný muž, ktorého pri práci nešťastne prešla kosačka. Informáciu nám potvrdila Zuzana Hopjaková, hovorkyňa Air - Transport Europe (ATE). 

Podľa nej mala kosačka zranenému mužovi zasiahnúť hlavne hrudník. „Bol transportovaný do Univerzitnej nemocnice Martin. Muž je pri vedomí a jeho stav je stabilizovaný,“ spresňuje hovorkyňa leteckých záchranárov. 

Podľa našich zistení si zranený muž dokázal pomoc privolať sám. Najskôr k nemu vyrazila sanitka a potom aj záchranársky vrtuľník. Napriek hrozivo znejúcej nehode prežil. Ako presne k zrážke došlo, v súčasnosti nie je známe. 

Vzhľadom na vážnosť prípadu sa na miesto nehody dostavila aj polícia, bližšie informácie k incidentu žiaľ neposkytuje. „Vzhľadom na citlivosť prípadu, nebudeme k veci poskytovať žiadne bližšie informácie,“ uviedla žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu