V obci Ďurčiná zomrel po nehode na skútri 25-ročný muž, pri Kolároviciach havarovala 32-ročná motocyklistka


Foto: V obci Ďurčiná zomrel po nehode na skútri 25-ročný muž, pri Kolároviciach havarovala 32-ročná motocyklistka
Galéria: 4 fotky
Foto: KR PZ v Žiline

V piatok 2. júna 2023 došlo vo večerných hodinách na ceste tretej triedy III/2110 v obci Ďurčiná (okres Žilina) v smere do Rajca k dopravnej nehode, pri ktorej sa vážne zranil motocyklista. Muž vo veku 25 rokov išiel na skútri bez predpísanej ochrannej prilby.

Z doposiaľ presne nezistených príčin zachytil predným kolesom obrubník, pričom došlo k jeho pádu. Mladý muž  utrpel zranenia hlavy, ktorým v nemocnici žiaľ podľahol. Ďalšie okolnosti a príčiny tragickej nehody sú predmetom vyšetrovania,“ spresnila krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

V rovnaký deň sa stala v podvečerných hodinách vážna nehoda aj na ceste prvej triedy číslo I/10 v katastrálnom území obce Kolárovice (okres Bytča). Vodička motocykla značky Honda idúca v smere od Bytče na Makov z doposiaľ presne nezistených príčin prešla do protismeru, kde sa zrazila s oproti idúcim osobným autom.

„32-ročná žena bola z miesta letecky prevezená do nemocnice. Alkohol u vodiča vozidla vykonaný dychovou skúškou s negatívnym výsledkom. Ďalšie okolnosti a príčiny dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodala Šefčíková.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu