Nechajte sa očariť lahodnými chuťami slovenských vín na vínnej ceste v Rajeckých Tepliciach


Foto: Nechajte sa očariť lahodnými chuťami slovenských vín na vínnej ceste v Rajeckých Tepliciach

Snívate o romantickej sobote so svojou polovičkou alebo o príjemnom popoludní v kruhu priateľov a blízkych osôb? S pohárom chutného vína v ruke a v sprievode dobrej hudby sa tieto predstavy môžu naplniť už 17. júna 2023 na 1. ročníku vínnej cesty v uliciach Rajeckých Teplíc.

Podujatie Raj vína sa sem vracia po úspešnom nultom ročníku. Nechajte sa očariť uličkami malebného kúpeľného mesta a zažite nezabudnuteľnú atmosféru, ktorú dokonale doplní živá hudba hrajúca v pozadí.

Na svojej púti budete môcť ochutnať vyše 100 vzoriek lahodných slovenských vín od 15 vinárstiev z každého kúta našej krajiny, ale aj lokálne chuťovky, ktoré znásobia váš zážitok.

Siahnuť môžete po kvalitných tokajských, skalických, malokarpatských, no aj južnoslovanských vínach. V uliciach mesta zároveň nájdete aj množstvo kaviarní a reštaurácií, kde si môžete posedieť s priateľmi a načerpať novú energiu.

Registrácia návštevníkov podujatia začne o 14:00 hod. v priestoroch Vinotéky SUD-VIN, kde bude potrebné predložiť vstupenku. Nasledovať bude oficiálny začiatok o 15:00 hod. na Námestí v Rajeckých Tepliciach, po ktorom vás čaká približne päť hodín rozmaznávania chuťových buniek.


Jednotlivé vinárstva nájdete v stánkoch rozmiestnených po celom kúpeľnom mieste. Tekutým pokladom sa vám poháre zaplnia na hlavnom námestí, pri Labuťom jazierku, v Kúpeľnom parku Aphrodite a pri prevádzkach Meritto, Elán a Encián. Vo všetkých výstavných stánkoch dostanete vína aj k zakúpeniu.

Počet vstupeniek na podujatie je obmedzený, pričom prvých 100 zľavnených kusov už je vypredaných. Preto neváhajte a naplánujte si už teraz jedinečné júnové popoludnie.

Vstupenky v cene 29 eur sú k dispozícii všetkým osobám starším ako 18 rokov priamo vo vinotéke SUD-VIN na tržnici v Rajeckých Tepliciach alebo na webovej stránke Ticketportal.

Kúpou vstupenky sa vám otvoria dvere k voľnej degustácii počas celej udalosti. Príjemným bonusom je taška s menším občerstvením, pohár s logom, zľava na nákup vo vinotéke SUD-VIN Rajecké Teplice, no aj mapa vínnej cesty, ktorá vás povedie k unikátnym zážitkom.

Bližšie informácie o akcii nájdete aj na Facebooku a na oficiálnej webovej stránke podujatia.

Miesto: Rajecké Teplice
Dátum: 17.06.2023 - 14:00    20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok