Polícii sa podarilo vypátrať Kysučana Róberta, ktorý sa mesiac vyhýbal nástupu do väzenia


Foto: Polícii sa podarilo vypátrať Kysučana Róberta, ktorý sa mesiac vyhýbal nástupu do väzenia Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Pôvodný text (30. mája 2023):

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci vyhlásilo pátranie po hľadanom 52-ročnom mužovi menom Róbert Majchrák s trvalým bydliskom v Čadci. Polícia žiada verejnosť o oznámenie akýchkoľvek informácií, ktoré môžu viesť k zisteniu jeho súčasného pohybu. 

Na menovaného vydal Okresný súd Čadca dodanie do výkonu trestu odňatia slobody,“ uviedla Zuzana Šefčíková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, podľa ktorej sa muž úmyselne vyhýba nástupu do väzenia. 

Ak máte akékoľvek informácie k hľadanému mužovi, je potrebné ich oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ, prípadne súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke Polícia SR – Žilinský kraj.


Aktualizácia (4. júla 2023):

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci v pondelok 3. júla odvolalo pátranie po hľadanom 52-ročnom Róbertovi Majchrákovi z Kysúc, muža sa totiž podarilo úspešne vypátrať.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu