DOBRÉ SPRÁVY: Výber pozitívnych noviniek zo Žilinského kraja za aktuálny týždeň


Foto: DOBRÉ SPRÁVY: Výber pozitívnych noviniek zo Žilinského kraja za aktuálny týždeň

Dve etapy úprav povrchu vozovky frekventovanej cesty č. I/18 sú ukončené. Tretia fáza prác na úseku medzi Strečnom a Vrútkami začala v sobotu 27. mája a potrvá už len do 11. júna.

Členovia Karate Klub AC Uniza Žilina sa z európskeho pohára v Rakúsku vrátili s cennými umiestneniami. Na tatami si vybojovali celkovo dve zlaté, jednu striebornú a dve bronzové medaily.

Pomáhať a chrániť platí aj pre zvieratá. Dočasnú starostlivosť bezbrannému mláďaťu sovy na ceste medzi Rajeckými Teplicami a Žilinou poskytli policajti Žilinského kraja, ktorí sa následne skontaktovali s ochranármi zo Správy Národného parku Malá Fatra.


Počas života potrebuje v isté momenty pomoc každý z nás. Výnimkou nie sú ani policajní príslušníci, ktorým v Ružomberku podal pomocnú ruku ochotný motorista Juraj, keď videl, že majú problémy so služobným vozidlom.

Predajňu potravín v kysuckej obci Zborov nad Bystricou vykradol 17-ročný mladík, ktorý však pred mužmi zákona dlho neunikal. Vo svojom tíme mali totiž policajného psa Skrata, ktorý po zachytení pachovej stopy našiel páchateľa po necelom kilometri prenasledovania.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu