Viktor Stacho z Považského Chlmca sa od apríla nevrátil domov, nevideli ste ho?


Foto: Viktor Stacho z Považského Chlmca sa od apríla nevrátil domov, nevideli ste ho? Foto: KR PZ Žilina

Medzi osoby, po ktorých pátra žilinská polícia, sa zaradil aj obyvateľ žilinskej mestskej časti Považský Chlmec. Policajti prosia verejnosť o pomoc s nájdením nezvestného Viktora Stacha.

Viktor má aktuálne 45 rokov, meria 178 centimetrov a má pevnejšiu postavu. Podľa popisu a fotografie zverejnenými políciou má špinavé blond vlasy ostrihané na krátko a sivo-modré oči.


Muž je nezvestný od 19:00 h dňa 21. apríla 2023, kedy odišiel z miesta trvalého bydliska na doposiaľ neznáme miesto, do dnešnej doby sa nevrátil, pričom o sebe nepodal žiadne informácie, miesto jeho súčasného pobytu je neznáme,“ uviedla Gabriela Kremeňová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.


Polícia nevie, čo môže mať muž na sebe oblečené. Odkedy prijala oznámenie, robí všetko preto, aby nezvestného Viktora našla. Pátranie však zatiaľ nebolo úspešné.

„Akékoľvek informácie k nezvestnému mužovi je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ,“ doplnila Gabriela Kremeňová.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu