Identitu muža sediaceho vo vlaku zo Žiliny do Čadce zistila polícia vďaka verejnosti do 24 hodín


Foto: Identitu muža sediaceho vo vlaku zo Žiliny do Čadce zistila polícia vďaka verejnosti do 24 hodín Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Aktualizácia (25. mája 2023):

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Žiline prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti informovalo v stredu 24. mája o úspešnej spolupráci bezpečnostných zložiek s verejnosťou.

Práve vďaka ľuďom sa totiž príslušníkom železničnej polície podarilo do 24 hodín od zverejnenia žiadosti o pomoc stotožniť muža, ktorého svedectvo môže prispieť k objasneniu bližšie nešpecifikovaného skutku.


Pôvodný článok (23. mája 2023):

V utorok 25. apríla 2023 došlo v osobnom vlaku číslo OS 3920 smerujúcom zo Žiliny do Čadce k bližšie neuvedenej udalosti, ktorú v súčasnosti objasňuje Oddelenie železničnej polície Žilina pracovisko Čadca. K vyriešeniu prípadu pritom môže prispieť aj verejnosť, ktorú Polícia Žilinského kraja požiadala prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti o pomoc.

„Žiadame verejnosť o pomoc pri stotožnení neznámej osoby, ktorá bola zachytená kamerovým systémom. Svedectvo tejto osoby je dôležité a môže prispieť k objasneniu skutku,“ uviedlo KR PZ v Žiline a spresňuje, že k udalosti došlo približne v čase o 15:00 hod.

V prípade, že ste neznámu osobu na snímke z kamerového záznamu spoznali, informácie môžete oznámiť Oddeleniu železničnej polície Žilina na telefónnom čísle 0961 403 085, alebo môžete políciu kontaktovať formou súkromnej správy na facebookovom profile Polícia SR – Žilinský kraj.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu