Nový Pilates na Poštovej: Cvičenie, ktoré vás neprestane baviť a pomôže pri bolestiach chrbta i strese


Foto: Nový Pilates na Poštovej: Cvičenie, ktoré vás neprestane baviť a pomôže pri bolestiach chrbta i strese

Máte sedavú alebo inak fyzicky náročnú prácu, pri ktorej vás trápia bolesti chrbtice, stuhnuté svalstvo a dokonca aj stres? Alebo sa chcete iba hýbať a udržať sa v dobrej kondícii? Urobte niečo pre svoje zdravie a začnite cvičiť podľa metódy, ktorú vymyslel Nemec Joseph Pilates a postupne ju rozšíril cez Britániu a USA do celého sveta.

Pilates zlepšuje fyzickú kondíciu, držanie tela, flexibilitu a pohyb, posilňuje svalstvo, zmierňuje alebo úplne odstraňuje bolesti chrbta a uvoľňuje stres. Toto cvičenie je vhodné pre všetkých bez ohľadu na pohlavie a vek. Jeho nespornou výhodou je, že sa jednotlivé cviky dajú dokonale prispôsobiť potrebám a zdravotnému stavu jednotlivca.

Od mája máte možnosť vyskúšať si svetoznáme cvičenie aj v novom Pilates štúdiu na Poštovej v Žiline. Majitelia zastávajú názor, že každý by mal mať možnosť zostať fit a zdravý, preto vytvorili unikátne štúdio, ktoré ponúka jedinečnú kombináciu cvičení vo veľmi príjemnom prostredí.

Moderné priestory prístupné z átria biznis centra ladené v upokojujúcich farbách s pekným výhľadom a profesionálnym vybavením poskytnú všetko, čo potrebujete pre cvičenie a odpútanie sa od každodenného stresu. Každá hodina je navyše vedená pod dohľadom skúsenej fyzioterapeutky a inštruktorky, preto môžu ísť všetky obavy a strach úplne bokom. Zacvičiť si môžu aj ľudia, ktorých trápia problémy s chrbticou či pohybovým ústrojenstvom.


Pilatesova metóda sa snaží docieliť kontrolovaný pohyb vychádzajúci zo silného stredu tela. Podstatou je cvičenie na špeciálnych strojoch, ktoré Joseph Hubertus Pilates v priebehu svojho života vymyslel a zdokonalil na základe svojich skúseností pri práci s ľudským telom.

V súčasnosti existuje viac než 500 rôznych cvikov, ktoré sa dajú navzájom kombinovať. Vďaka tomu bude každá hodina iná a vy neupadnete pri cvičení do stereotypu. Na rozdiel od tradičného cvičenia na podložke je cvičenie na Pilates strojoch precíznejšie a efektívnejšie. Stroje fungujú na princípe pružín, pričom každá z nich má iný odpor čo umožňuje nastavovať intenzitu záťaže.

Pokiaľ vás tento spôsob cvičenia oslovil a chcete urobiť niečo pre svoje zdravie, navštívte nové štúdio na Poštovej 1 v Žiline, alebo si dohodnite termín telefonicky či online. Cvičí sa vždy na objednávku cez pracovné dni v časoch od 07:00 do 19:00 hod. 

Viac informácií získate na telefónnom čísle 0910 60 60 20 alebo na www.studiopilates.sk.

Cvičenie môžu využiť aj firmy ako benefit pre svojich zamestnancov. Pilates na Poštovej má k dispozícii špeciálne balíčky s platbou na faktúru.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok