Podnikatelia, účtovníci a mzdári, zbystrite pozornosť! Do Žiliny mieri Festival vzdelávania od KROS-u


Foto: Podnikatelia, účtovníci a mzdári, zbystrite pozornosť! Do Žiliny mieri Festival vzdelávania od KROS-u Foto: KROS

V Žiline sa už o niekoľko dní uskutoční Festival vzdelávania, ktorý privíta všetkých podnikateľov, mzdárov a účtovníkov. Konferenciu nabitú aktuálnymi témami, na ktorej vystúpi množstvo skúsených lektorov a odborníkov z praxe, organizuje softvérová spoločnosť KROS.

Najskôr online a potom aj naživo za bránami Novej synagógy v Žiline sa od pondelka 15. mája do stredy 17. mája úspešné firmy podelia o svoje know-how s účastníkmi. Štvrtý ročník obľúbeného festivalu ovládnu témy ako digitalizácia podnikania, daňový bonus, biometrická dochádzka či vrátenie DPH z Európskej únie.

O čom to bude?

Na konferencii sa dozviete, ako daňový bonus ovplyvňuje bežných ľudí a ktorému z rodičov sa viac oplatí oň požiadať. Pokiaľ zvyknete nakupovať tovar zo zahraničia, vďaka daňovej poradkyni zistíte, kedy môžete odpočítať z ceny DPH alebo žiadať o jej vrátenie.

Je v dnešnej dobe vôbec možné uspieť bez online marketingu? Aj na túto otázku odpovedia úspešní podnikatelia a manažéri slovenských firiem, ktoré pôsobia na trhu viac než 30 rokov. Účastníkom podujatia okrem toho prezradia, ako pomocou digitalizácie predbehnúť konkurenciu.

Počas konferencie bude v synagóge prebiehať množstvo diskusií na rôzne témy zo sveta podnikania a financií. Čo je však najdôležitejšie, dozviete sa, ako sa slovenské firmy dokážu udržať na trhu niekoľko desaťročí.

Ako sa prihlásiť?

Pokiaľ sa chcete stretnúť s kolegami, debatovať s ostrieľanými odborníkmi z praxe či profesionálmi z horúcej linky KROS-u, navštívte 17. mája o 9:00 hod. ráno Novú synagógu. Za symbolické vstupné vo výške 5 eur získate okrem nových vedomostí a cenných konexií aj výbornú kávu a občerstvenie.

Počet miest je limitovaný, s kúpou vstupenky sa preto treba poponáhľať. Celý festival je možné po registrácii sledovať aj bezplatne online. Nezabudnite, že začína už v pondelok 15. mája. Príďte osobne a budete zaradení do žrebovania o vstupenku na krosácku Legislatívnu TOUR. Navyše, získate zľavu 25 % na vybrané vzdelávačky KROS Academy.

Miesto: Online a Nová synagóga Žilina
Dátum: 15.05.2023 - 09:00    17.05.2023 - 23:59



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok